Bedste og billigste droner 2018

Billige god drone med kamera?

Søger du en billige drone / Quadcopter, så har Fjernstyret nogle bud fra 2018.

Quad-XS lille fjernstyret drone

En god billige drone, som f.eks. er perfekt til lidt sjov eller som en god gave kan være Quad-XS være den rigtige drone. Dronen er ekstremt lille og dermed er det begrænset hvad den kan lave af ulykker.
Der medfølger fjernbetjening og det eneste der skal til, er en ladning og så er du flyvende. En god og prisbillige drone med hurtig levering (dag til dag).

 

Fjernstyret UFO drone – sikkerheden i top!

Skal det være lidt mere sjovt og sikkert? Så tag et kig på den fjernstyrede UFO som er perfekt til nybegyndere eller børn. Propellerne er monteret indeni selve dronen, og de er derfor svære at ødelægge. Oveni rammer man ikke øjne eller andet så man kan rolige give denne drone som gave – nu også på tilbud og med hurtig levering.

Drone ræs? Med briller, skærm og fjernbetjening!

Noget af det nyeste indenfor droner er “drone ræs”. Walkera, som er en meget kendt RC-producent af droner og helikoptere, har lavet denne ret vilde pakke, som for meget få kroner giver ekstremt meget “value for money”. HUBSAN H122D plus X4 STORM + Skærm + brille er et hit OG BILLIGE
Der medfølger en hurtig ræser-drone, en fjernbetjening, en skærm og en brille – og alt dette for under 1000 kr.!! Det er skarpt og imponerende lavet.
Fidusen med denne drone er, at man tager brillerne på, og kan så se hvor dronen flyver hen – og hvor hurtigt. Det er blevet en hel sportsgren at ræse igennem drone-baner på bedste tid!

I denne pakke med dronen medfølger alt nødvendigt, og du skal blot lade op og flyve ræs! Se Hubsan H122D med googles og skærm HER

4 tanker om “Bedste og billigste droner 2018”

  1. Hejsa,

    Jeg har kig på denne DJI Spark drone

    Er det et godt valg for en nybegynder? Det ser ud til der er meget drone for pengene. Og fede funktioner hvor den kan styres med hænderne 🙂

      1. Men går man for meget på kompromis i forhold til Mavic Air? Fortryder man at man ikke køber en drone med 4K kamera?
        Hvor er de største forskelle på de 2 modeller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *