Fjernstyret bil 2018 fra Fjernstyret.dk

Bedste køb af fjernstyret bil 2018?

Skal den rigtige fjernstyret bil bruges til gave eller som julegave i 2018, så tag et kig i udvalget af fjernstyret biler HER.

Det ultimative vigtigste ved køb af en fjernstyret bil er at man køber den rigtige bil til den rette modtager.
Med det menes, da det jo lyder åbenlyst, at det bedste match naturligvis ikke er den fjernstyret bil som kan køre hurtigst – Fjernstyret.dk sælger en bil som kan køre 160 km/t! – den skal en 6-årig, som ingen erfaring har – naturligvis ikke have som gave, med mindre der er en meget opmærksom forældre på sidelinjen hele tiden. Her sat lidt på en spids naturligvis.
Vi har en del salg hvor der desværre bliver købt eller givet den lidt forkerte bil til f.eks. juleaften eller som fødselsdagsgave eller bare som gave, som så ender med en rigtig dårlig oplevelse. Netop dette vil Fjernstyret.dk gerne undgå, og står derfor til rådighed på telefonen og mail.

Det vigtigste er typisk at holde sig til de fjernstyrede legetøjsbiler i de første år – eller simpelthen købe en fjernstyret bil hvor hastigheden kan reguleres op og ned. Det har f.eks. Traxxas-bilerne (Kan skrues ned i halv fart) eller Latrax-modellerne som f.eks. DENNE
En anden fin bil, som også er lidt større er Maverick Strada-serien, hvor man her helt trinløst kan regulere hastigheden helt ned til f.eks. 5-10 km/t og op til 30+ km/t – det er virkelig smart! Dermed kan nybegynderen vokse sammen med bilen, og man kan teknisk set springe alle “legetøjsbilerne” over – og samlet set spare en del penge.
Disse fjernstyrede biler som Fjernstyret.dk anbefaler som rigtig gode begynderbiler er disse:

Se andre versioner af Maverick Strada fjernstyret bil:

Fordelen ved de lidt dyrere biler her er, at der findes et væld af reservedele samt tilbehør.
Tilbehøret til fjernstyrede biler kan f.eks. være nye smarte dæk, lys eller endda kroge og røg – mulighederne er mange, som der kan være mange timer sjov og udfordringer med – børn, røg, dæk og sjov er altid en success!
Reservedelene gør det endvidere muligt at lave egne reparationer på bilerne såfremt uheldet skulle være ude.
Typisk vil man altid på et eller andet tidspunkt få en skade – men så er det blot at finde den manglende reservedel på Fjernstyret.dk og skifte den defekte del ud. Det bliver gjort ret nemt med et splitdiagram over bilens dele, som typisk findes bagerst i manualen eller som vedlæg – eller på Fjernstyret.dk – se udvalget af fjernstyret biler her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *