Hvem køber droner og fjernstyrede biler?

Først og fremmest glem alt om stereotyperne. Piger leger ikke kun med dukker, og det er ikke kun børn og unge mennesker, der finder glæde i at køre rundt med en fjernstyret bil.

Fjernstyret’s butik på Østerågade i Aalborg ser vi folk i alle aldre. Der er de unge forældre, der tilfældigvis kigger ind fordi de små poder tiltrækkes af legetøjet i vinduet. Der er også bedsteforældrene, der gerne vil forkæle børnebørnene. Vi ser også en del unge mennesker i alderen 16-25 år, hvor fart er nøgleordet. De vil have en fjernstyret bil med en høj hastighed, og betaler gerne mere for en bil der lige kører lidt hurtigere. Fælles for dem alle er at vi både ser og drenge og piger med interesse for en fjernstyret bil.

Men fjernstyrede biler og droner er ikke forbeholdt den aldersgruppe der endnu ikke har etableret sig med villa, vovse og en ikke-fjernstyret-Volvo.

Vi ser også middelaldrende der gerne vil supplere med en ny drone – og vi har sågar set en ældre herre i 90’erne, der mente, at nu var det på tide han fik sin første fjernstyrede helikopter! Vi kunne ikke være mere enige.

Fjernstyret biler, droner osv. er for begge køn – og for alle aldre. Vi har fjernstyret biler til de mindste som skal have deres første, vi har de store kraftige biler med høj fart til de erfarne kørere, og vi har gode begynder droner som til både større børn og voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *