Kategoriarkiv: Fjernstyrede biler

Her finder du information om vores fjernstyrede biler.
Der vil være fjernstyrede biler fra bl.a. HPI, Traxxas, Tamiya, Carson, HSP og mange flere.

UNLIMITED DESERT RACER – Traxxas

UNLIMITED DESERT RACER

Traxxas Unlimited Desert Racer KLIK HER er den nyeste fjernstyrede bil fra Traxxas, og måske én af de vildeste til dato.
Pro-Scale giver den nyeste “følelse”, da du kommer så tæt på virkeligheden, som det er muligt – det er seneste innovation fra Traxxas.
Med denne fjernstyret bil får du den mest detaljerede skalarealisme og den vildeste power!

Undervognen på Unlimited Desert Racer er bygget efter samme principper som de rigtige trucks og følelsen, når man står og styrer er helt fantastisk!
Fjernstyret.dk har endnu ikke selv prøvet bilen, men vi har interviewet Traxxas på Nuremberg toy fair 2018 – og den lyder helt vild!

Elektronikken i Unlimited Desert Truck er som alle Traxxas biler selvfølgelig vandtæt, og dermed kan du køre hvor du vil.
Motoren i bilen er ekstremt, så du skal bruge de korreke batteripakker for at yde det maksimale. Vi anbefaler at du bruger de originale Traxxas iD batteripakker for at sikre god ydelse.
Du finder batterierne fra Traxxas HER (LiPo batterier)

Bemærk:
Der medfølger IKKE batterier eller oplader – det skal købes ved siden af.
Det er muligt at tilkøbe en special-pakke fra Traxxas hvor du får en EZ-Peak LIVE oplader og 2 stk. batteripakker 6700mAh 14,8V.  Pakken findes HER

TRX-4 Scale And Trail Crawler – fjernstyret bil fra Traxxas

TRX-4 Scale And Trail Crawler – smart og innovativ fjernstyret crawler

TRX4 er en revolution indenfor fjernstyrede crawlere. Der er så mange små gennemtænkte detaljer, så det er svært helt at overskue dem.
Der er naturligvis brugt viden fra andre tidligere modeller fra Traxxas, bl.a. er differentialespærret fra Traxxas Summit brugt (som naturligvis kan styres via fjernbetjeningen) samt høj og lav omdrejninger (som også kan styres via fjernbetjeningen) – de er meget anvendelige når der skal gives gas, eller når en ny forhindring skal bestiges.
TRX-4 Scale and Trail Crawler er naturligvis vandtæt som alle andre  seriøse fjernstyrede RC biler – hertil kommer de helt nye tiltag som særlig ophæng, special designet støddæmpere og meget mere.

Vi hos Fjernstyret.dk er mildt sagt begejstrede og tilbagemeldingerne fra kunderne er samstemmende : Traxxas TRX-4 er en succes, som har taget RC verdenen med storm!

Bilen kan findes i en del forskellige versioner, seneste en 2018 model som hedder 1979 Ford Bronco, som blev vist på Nurnberg Toy Fair i slutningen af januar måned.
Bilerne finders vha. disse links:
TRX-4 SCALE AND TRAIL CRAWLER (findes i rød og grøn)
TRX-4 Tactical Unit Trail Crawler RTR
TRX-4 1979 Ford Bronco
TRX-4 Kit (w/o Batteries & Body)

Ny version findes nu også i en orange version – se den på Fjernstyret.dk

Sej og vild Unlimited Desert Racer fra Traxxas er på vej!

Det er med stor fornøjelse, at vi her hos Fjernstyret.dk kan præsentere dig for Traxxas´s helt splinternye Unlimited Desert Racer.
Traxxas Unlimited Desert Racer er faktisk så ny, at den ikke er kommet på markedet endnu. Vi kan næsten ikke vente med at få en så hurtig fjernstyret bil under kærlig behandling.

Fjernstyret.dk har høje forventninger til Unlimited Desert Racer, der gør det særlig godt med sit autentiske ørkenracer-look – og derudover bl.a.  har en tophastighed på 80 km/t. Det er sejt, det er vildt og det er helt nyt.

Unlimited Desert Racer er ikke for hvem som helst – det er én af de  fjernstyrede biler, som lige kræver lidt mere – erfaring fra andre mindre biler er derfor næsten et must, for det kræver lidt at kunne håndtere Desert Racer! Accelerationen og hastigheden her er i den helt vilde ende.

Unlimited Desert Racer kombinerer Pro-Scalens ydeevne med en ekstrem 6s strøm, så du vil får en ret vild køreoplevelse. Du vil næsten føle, at du kører en ægte ørkenracer, da Unlimited Desert Racer er konstrueret præcist sådan!
Vores mening er, at Traxxas igen har gjort det rigtig godt med denne “sandé” ørkenracer, som gør det godt i både form og funktion. Fjernstyret.dk glæder sig i hvert falt til at få Unlimited Desert Raceren mellem hænderne og fyre den af.

Se bilen her:
MODEL 85076-4: Unlimited Desert Racer Pro-Scale™ 4WD Race Truck, Ready-To-Race® with Traxxas Stability Management®, TQi™ 2.4 GHz radio system, VXL-6s Brushless Power System, and Licensed Race Replica painted body.

E-revo 2.0 Brushless

E-revo 2.0 Brushless – helt vild med 112 km/t

Traxxas har i 2018 lanceret en ny helt vild fjernstyret bil, som giver alle andre fjernstyrede biler baghjul!
Med stor børsteløs motor, et nyt setup, særlig teknik og mekanik er det lykkedes verdens største producent af RC cars (remote controlled) biler at udvikle dette spændende stykke legetøj.

Traxxas beskriver den selv sådan her: (Oversat)

Hastighed, styrke og kraft i E-revo 2.0!

Der er ingen anden monster truck som E-Revo. Den belyser det højeste niveau af kreativitet inden for design og teknik, som har udmønstret sig i ny innovation og uhørt hastigheder, der nulstiller hvert benchmark for enhver anden racing monster trucks præstationer. Nu er der en ny generation af E-Revo – E-revo 2.0. Denne nye E-Revo bevarer alle fordelene ved sit oprindelige banebrydende prisbelønnede design, men styrker dem med brutal styrke og en intens holdning, der ikke er fanger, til at levere, hvad der simpelthen er det ultimative 6s monster. Gør dig klar til et helt nyt niveau af magt, styrke og hastighed

E-Revo

MAXX-SPEC Aksler

E-Revo’s driveline has evolved to handle today’s performance demands

Med inspiration fra sin storebror X-Maxx, har E-Revos drivsystem udviklet sig til at imødekomme dagens krav om at straffe 6s ydeevne. Hop højere. Rip hårdere. Slip din indre dyrestilling. E-Revo kommer ud af kassen klar til at angribe, klar til hvor din fantasi tager dig.

E-revo 2.0 Rejser sig selv op

E-Revo can flip itself over if it lands upside down

E-Revo’s vilde kraft kan nogle gange gøre at bilen lander på hovedet. Traxxas eksklusive selvoprettelse-system gør det ekstra nemt at have det sjovt med minimal afbrydelse. Tryk blot på en knap på senderen, og i de fleste tilfælde vil E-Revo være tilbage på hjulene på få sekunder.

BRUTAL 6s POWER

E-Revo has 6S power with the VXL-6s

E-revo 2.0 er Installeret med et ret vildt setup : VXL-6s strømsystem (ESC) har nu mere dækslidende krafter end nogensinde før, som giver hastigheder helt op til 70 + mph / 112 km/t!
Avanceret design og sofistikeret mikroprocessorstyring gør dette til det mest robuste og pålidelige højspændingssystem VXL-system nogensinde. Traxxas Extreme Power er den nye normale og E-Revo er klar til enhver udfordring.

E-REVO VIDEO:

INNOVATION

E-Revo 2.0 er innovation i en helt ny pakke med stærkere (metal) undervogn (CG chassis), Maxx-Spec opgraderede aksler, og forbedret overordnet dynamik under kørsel.

Detaljer

Med blot en håndfuld brugte dele, fra den foregående generation, pakker næste generations E-Revo snesevis af opgraderinger, så de er det ultimative RTR kørsel til vanvittige stunts og baggårdsbasering. er mulig.

New Wheels and Tires Functional Rear Wing New Suspension Arms Quick Release Battery Doors Waterproof Receiver Box Adjustable Battery Compartments Fixed Gear Mesh 5mm Motor Plate Battery Cooling Vents Dual-Servo Steering System GTR Shocks Low-Profile Transmission Heavy-Duty Suspension Links New Heavy-Duty Bulkheads New Axle Carriers

Maxx-Duty™ Driveshafts New Center Driveline Cush Drive Large Mod-1 Gears Torque-Biasing Center Drive New Differentials Heavy-Duty 17mm Hex Hubs

E-REVO specifikationer:

Længde: 23,05 inches (585 mm)
Bredde: 18,32 tommer (465 mm)
Frihøjde: 2,9 tommer (73 mm)
Vægt: 11,2 lb (5,08 kg)
Højde: 8,7 tommer (221 mm)
Hjulstørrelse: 14,94 tommer (380mm)
FRONT STØJ LÆNGDE: 3,42 tommer (87 mm)
BAKGRUND LÆNGDE: 3,42 tommer (87 mm)
Dæk limet: 6,4 x 3,5 tommer (162 mm x 88 mm)
HJUL: 3,8 tommer (97 mm)
Hastighedskontrol / ESC: Velineon® VXL-6s
MOTOR (ELEKTRISK): 2200kV Børsteløs
BREMSTYPE: Elektronisk
DRIVE SYSTEM: Akseldrevet 4WD
RADIO SYSTEM: TQi ™ 2-kanals sender med 6533 TSM modtager
SERVO: Dual 2075
Tophastighed (med anden gearing): 70+ mph / 112 km/t.
Niveau: Øvet
Batterirum: 156mm x 50mm x 29mm

Læs mere om E-revo 2.0 HER

Billeder:

Traxxas Gravedigger – fed fjernstyret bil!

Traxxas har gjort det igen med denne meget flotte lille fjernstyrede skala 1/16 bil!

Skal det se godt ud, men samtidig også være forrygende sjovt med misundelige blikke? Så er det denne fjernstyrede rc bil fra Traxxas, som man skal have fingrene i!! Se Traxxas GraveDigger HER
Bilen er bygget med licens fra den velkendte ”Gravedigger” fra Monster Jam i USA. Se video herunder af Gravedigger.

Selve bilen under er bygget over én af de mest populære fjernstyrede biler i verden: Traxxas E-revo.
Køreegenskaberne gør, at Gravedigger kan tage hop uden de mindste problemer, køre on-road så vel som off-road. De strore dæk kommer til sin ret når der skal køres i jord, sand, off-road og flyves på hop! Selv i vand stopper denne bil ikke, den er fuldstændig vandtæt, og får derfor de højeste anbefalinger fra Fjernstyret.dk

Bilen kører 48 km/t ud-af-kassen, men kan også elektronisk justeres ned i hastighed til kun 20 km/t (Dvs. lidt hurtigere end de fjernstyrede biler, som man kender fra varehusene) således at f.eks. de mindste kan være med eller en nybegynder – det er virkelig smart!

Med i kassen medfølger alt – herunder også batteri og lader. Det eneste, som du mangler er 8 AA-batterier, som du finder i batteri-sektion her.