Der afsendes dagligt frem til 15.00 -> ankomst næste hverdag

De fedeste fjernstyrede julegaver til hele familien, venner og bekendte

Først og fremmest bytter Fjernstyret.dk frem til 1. februar 2021.

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det er tid til at tænke på julegaver til dem du holder af. En fed fjernstyret bil, en imponerende båd eller en lækker drone vækker altid glæde. Uanset alder på modtageren, så har vi det ideelle fjernstyrede legetøj til den helt rigtige pris.

Vi har selvfølgelig også tænkt på nogle gode mandelgaver som hele familien kan have glæde af.


Husk at alle julegaver købt hos Fjernstyret.dk - online såvel som i butikken - kan byttes frem til 1. februar 2021! 

Fjernstyrede gaver til mindre børn

Her er fjernstyret legetøj som selv mindre børn kan kontrollere. Det er biler, kampvogne og en gravko som nemt kan bruges af børn i alderen 3-8 år.

Stunt Flipper

Perfekt fjernstyret bil til den lille begynder. Den har 360 graders styring og klarer sving og trapper i et snuptag. Med denne bil kan selv en nybegynder imponere vennerne! 

Læs mere og køb Stunt Flipper for kun 175 kr

Rock Crawler Destroyer

Mindre offroader der er nem at styre og god til nybegynderen. Med firehjulstræk og brede gummidæk kan den klare det meste terræn. 

Læs mere og køb Rock Crawler Destroyer for kun 349 kr

Flot realistisk fjernstyret gravko med skraber, lys og lyd 

Gravko der imponerer med rigtig mange funktioner. Perfekt til når de mindre børn skal flytte lidt sand eller småsten. Her kan mindre børn træne deres fin motorik samtidig med at de leger. 

Læs mere og køb fjernstyret gravko med skraber, lys og lyd for kun 399 kr

2 fjernstyrede kampvogne med indbygget spil

Sæt bestående af to kampvogne. Et indbygget spil hvor hver kampvogn starter ud med at have fire liv er indikeret med lamper. Efterhånden som kampvognen rammes slukkes et lys. Dette sæt er ideel til børnene som kan udfordre søskende og venner.

Læs mere og køb sættet med 2 fjernstyrede kampvogne for kun 499 kr

Fjernstyrede gaver til de lidt større børn

Når børnene er blevet lidt ældre og kan håndtere lidt mere maskinkraft så findes der utallige muligheder. Vi anbefaler f.eks en sej fjernstyret Monster Truck, en selvlysende helikopter eller et rigtig lækkert stort fjernstyret hangarskib.

Selvlysende fjernstyret helikopter 

Velegnet til både dag og aften flyning. Co-axial rotorblade skaber en rolig og stabil flyvning, hvilket gør denne model særdeles velegnet til nye 'piloter'. Batteri og USB oplader medfølger. 

Læs mere og køb en selvlysende fjernstyret helikopter for kun 299 kr

Stort fjernstyret hangarskib 

Med en længde på 76 cm er dette fjernstyret hangarskib skabt til at imponere. Et imponerende detaljeniveau og den medfølgende stander gør at det også ser flot ud på reolen når det ikke er i brug.

Læs mere og køb det store fjernstyret hangarskib for kun 599 kr

Crazy Crawler

En stor fjernstyret off-roader der kan klare en hel del terrænkørsel. Tag den med på stranden, i skoven eller den mudrede mark - den klarer det hele. Alt medfølger - inklusiv batterier til fjernbetjeningen. 

Læs mere og køb Crazy Crawler for kun 649 kr

Wild Challenger Monster Truck 

Med en hastighed på 30 km/t er den perfekt til de lidt større børn, der er klar til at tage skridtet videre fra legetøjsbutikkernes mindre biler. Den er let at køre og robust. Skulle uheldet alligevel være ude, så kan alle delene skiftes ud, hvilket sikrer en rigtig lang levetid. 

Læs mere og køb Wild Challenger Monster Truck for kun 799 kr

Fjernstyrede gaver til teenagerne

Det kan være svært at købe gaver til teenagere der selv ved hvad de vil have, men fortvivl ikke. Her er nogle produkter du aldrig går galt i byen med. Måske markedets bedste fjernstyret fly, en kamera drone til nybegyndere, en fjernstyret racerbåd eller en ualmindelig sej E-Revo bil med en mulig hastighed på over 100 km/t.

Lækkert fjernstyret fly -Model F949

Dette er nok et af de bedste fjernstyrede fly der er på markedet - det slår i hvert fald alt i dens prisklasse. Det er en model af det populære Cesna 182 fly. For nybegyndere er det let at flyve, men tilbyder samtidig masser af udfordringer for erfarne 'piloter'. Flyvet er skabt til luft akrobatik med 360 graders rotation, loops og meget andet. 

Læs mere og køb fjernstyret Model F949 for kun 579 kr

SilverLit Bumber Drone HD

Det her er en god kamera drone perfekt til nybegyndere. Med en stødabsoberende beskyttelsesring omkring sig kan den godt holde til et par styrt. Dronen er vandtæt og kan både lette og lande på vandet. Bumper Drone kan bruges inde uden fare som en alm. drone, da den blot vil "bumpe" væk hvis der flyves ind i noget - smart!
Dronen starter og lander selv - alt medfølger i pakken.

Læs mere og køb SilverLit Bumber Drone HD for kun 675 kr

Feilun fjernstyret racerbåd

Båden er konstrueret så den selv vender sig i vandet skulle en bølge vælte den omkuld. Den har en fjernstyringsrækkevidde på op til 150 meter og en hastighed på 28 km/t. USB oplader samt en holder til reol opbevaring medfølger. Feilun er en virkelig hurtig fjernstyret båd, som nærmest flyver over vandet. Batteri og lader medfølger så den er helt klar til brug ud af kassen.

Læs mere og køb Feilun fjernstyret racerbåd for kun 699 kr

Traxxas E-Revo VXL TSM

Her er for dem der ønsker ekstra meget fart over feltet en yderst stabil og driftsikker bil hvor alle delene kan udskiftes. Denne VXL yder op til 48 km/t som den kommer, 80 km/t med et ekstra batteri (der er plads til 2 batterier i bilen af gangen) og over 100 km/t med yderligere opgraderinger. Bilen kan også skrues ned i hastighed så begyndere kan starte lidt mere forsigtigt ud.

Læs mere og køb Traxxas E-Revo for kun 2649 kr

Fjernstyrede gaver til voksne

Man bliver aldrig for gammel til lækre droner (med eller uden kamera) eller en hurtigt fjernstyret bil. Her er et par gode bud på julegaver til de voksne som inkluderer netop det.

Star Wars Droner

Alle Star Wars fans vil elske en af de lækre Collectors Edition droner. Uanset om det skal det være T65 X-Wing (den lyse side) eller TIE Advanced X1 (den mørke side) så får du her en helt udsædvanlig drone hvor der virkelig er skruet op for detaljerne - både lyd- og designmæssigt. Begge kommer med ekstra batterier og reservedele - og en display boks hvor du blot løfter låget for at høre Star Wars kendingsmelodien.

Læs mere og køb T65 X-Wing for kun 499 kr  - eller TIE Advanced X1 for kun 499 kr

Dromida Ominus Vista UAV Quadcopter

En ekstrem holdbar drone der byder på ekstra flyvetid og opgraderede propeller der gør den mere stabil i luften. Stunt som flips og loops klarer den også relativt let - og er uheldet ude medfølger ekstra propeller ligesom der selvfølgelig også kan købes nye. Dronen kommer med 4 forskellige sværhedsgrader så alle kan være med. Det her er klart det bedste du finder i den prisklasse.

Læs mere og køb Dromida Omunus Vista for kun 499 kr

DJI Mavic Mini

Kvalitets kamera drone til dem der vil noget ekstra med deres billeder. Den er foldbar og vejer kun 249 gram. Med en flyvetid på op til 30 minutter per batteri og dens gode billede og video kvalitet er det her noget helt særligt. Dronen kan klare vind helt op til 8 m/s og afstande op til 4 km. Skulle du miste kontakten mellem fjernbetjening og drone flyver den selv 'hjem'. Med indbygget GPS kan din telefon også fortælle hvor dronen er.

Læs mere køb DJI Mavic Mini for kun 3087 kr

Rustler 4x4 VXL fjernstyret bil

Dette er en opgraderet version af en gammel kending fra Traxxas. Den er blevet endnu sjovere at køre, endnu mere rå og endnu hurtigere. Afhængig af batteri kan den køre op til 100 km/t. Rustler 4x4 VXL er selvfølgelig vandtæt og leveres med værktøj til vedligeholdelse af bilen.

Læs mere og køb Rustler 4x4 VXL for kun 3199 kr

Fjernstyrede mandelgaver

Risalamande, mandel og mandelgaver er en fast tradition i mange danske hjem i julen. Fjernstyret.dk er selvfølgelig også leveringsdygtig i mandelgaver. Her er nogle bud der med garanti vil vække glæde hos store såvel som små. 

Fjernstyret papirflyver

En sjov gave til hele familien. Den styres via Bluetooth igennem din telefon eller tablet. Fold din egen papirflyver, tilsæt modulet og du er klar til at flyve. Micro USB kabel til opladning samt reservedele og papir medfølger. Den fjernstyret papirflyver har en rækkevidde på 55 meter.

Læs mere og køb fjernstyret papirflyver for kun 239 kr

Fjernstyret mus

Her er gaven der med garanti kan underholde børn, voksne og kæledyr! Den er perfekt til kæledyr der rører sig for lidt, nem at betjene for selv mindre børn - og voksne kan ikke lade være med at trække på smilebåndet.

Læs mere og køb en fjernstyret mus for kun 149 kr

Fjernstyret mini robot

Robotten leveres i en dåse for nem opbevaring eller transport. Dette er en sjov gave som hele familien kan bruge. Til de mindre børn er det et stykke legetøj der er nemt at betjene. For større børn og voksne er det lidt sjov adspredelse til skrivebordet.

Læs mere og køb fjernstyret mini robot for kun 169 kr

Kæmpe fjernstyret flyvende nemo

Den flyvende fisk fyldes med ballongas. Med hele 145cm i længde og en samlet højde på 92cm er den ret opsigtsvækkende uanset hvor end den flyver. Underhold børnene eller forskræk dine kollegaer.

Læs mere og køb flyvende nemo for kun 249 kr 

Ballongas medfølger ikke, men kan tilkøbes

Hos Fjernstyret.dk ønsker vi alle vore kunder en rigtig glædelig jul. Vi minder endnu engang om at julegaver kan byttes helt frem til d. 1. february 2021.