Se åbningstider for Fjernstyret.dk HER ÅBNINGSTIDER

Desert Prerunner 1/18 RTR LaTrax

1 039,20 kr

Ny

Kan bestilles. Se produkt for leveringstid.

Desert Prerunner er til alle aldre og kørefærdigheder!

Flere detaljer

Variant samt tilvalg:

Array ( [3] => Array ( [group_name] => Farve [name] => Farve [group_type] => select [default] => 48 [attributes] => Array ( [10] => Rød [14] => Blå [48] => assorteret ) [attributes_quantity] => Array ( [10] => 0 [14] => 0 [48] => -1 ) ) ) 1

Leveringstid kan være ukendt. Varen kan reserveres.

Køretøjstype Bil
Sværhedsgrad Begynder
Vandtæt? Vandtæt
Motor Elektrisk
Brugssted Udendørs vej, Udendørs offroad

Desert Prerunner 1/18 RTR LaTrax

LaTrax Desert Prerunner er lavet i skalaen 1/18 og er bygget til både de helt små kører, men også til den hårdeste offroad tur. Når du har denne Dersert Prerunner mellem dine hænder, så er du i stand til at køre med din fjernstyret bil både på asfalt, på baner og i den grad offroad. Desert Prerunner er nemlig bygget til at klare selv de sejeste udfordringer, når du kører offroad, så tag du bare glad afsted og prøv kræfterne af med din Desert Prerunner.

Desert Prerunner er som navnet antyder til dem, som der ikke helt er klar til de store biler - hastigheden kan derfor også skrues ned, så den ikke kører så hurtig til at starte med - det er smart og en funktion som vi hos Fjernstyret.dk er virkelig glade for!

Ydermere er bilen ret lille, så det er begrænset af hvad der kan laves af materiel og fysisk skade - rart når vi har med den helt små chauffører at gøre.

Desert Prerunneren er ligesom de rigtige biler bygget til både at være hurtig og ekstremt holdbar, så den kan modstå alle de udfordringer, som du har tænkt dig at udsætte den for. Desuden er Desert Prerunneren udstyret med 4-hjulstræk og en kraftig motor, hvilket yderligere gør, at den er godt rustet til masser af udfordringer både on-road og offroad. Du kan naturligvis også helt selv vælge, om du vil køre gennem mudder, sne eller vand for Desert Prerunner er som sagt terrængående og elektronikken er vandtæt.

Desert Prerunner er perfekt til alle aldre og kørefærdigheder. Den leveres fuldt monteret, malet og er klar til at race derudaf med det medfølgende 7.2V NiMH batteri med iD og en 2A DC oplader. Du skal ikke tænke på andet end at komme ud at køre med din nye Desert Prerunner købt hos Fjernstyret.dk.

OBS: Du kan mangle en omformer til et stikkontakt. Den medfølgende lader kan kun benyttes i en bil. Se omformer HER

Det er muligt at købe ekstra batteri til Desert Prerunner og lader - se udvalg herunder.

Video af Desert Prerunner 1/18 RTR LaTrax

Specifikationer for Desert Prerunner 1/18 RTR LaTrax

  • Skala: 1/18
  • Sværhedsgrad: Begynder
  • Vægt: 739 g
  • Længde: 309 mm
  • Højde: 117 mm
  • Motor: LaTrax 370
  • Transmitter: LaTrax 2,4GHz
  • Batteri: Traxxas 6-cell NiMh med iD
  • Lader: 2A DC Peak
  • Modelnummer: TRX76064-1

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Desert Prerunner 1/18 RTR LaTrax

Desert Prerunner 1/18 RTR LaTrax

Desert Prerunner er til alle aldre og kørefærdigheder!

Skriv en anmeldelse