Se åbningstider for Fjernstyret.dk HER ÅBNINGSTIDER

Slash 2WD SC OBA Truck 58034-2 fjernstyret bil med vild lyd!

2 079,20 kr

TRX58034-2

Ny

På lager Leveringstid 1-2 dage

Klar til at lave noget larm? Traxxas Slash med On-Board Audio giver dig ultra-realistisk motorlyd  - tilføj en ekstra dimension til din RC-oplevelse!

Flere detaljer

Køretøjstype Bil
Sværhedsgrad Begynder, Øvet
Vandtæt? Vandtæt
Motor Elektrisk
Brugssted Udendørs vej, Udendørs offroad

Traxxas Slash 1/10 2WD Electric Short-Course Truck - fjernstyret bil med LYD!

Der er nu ikke noget som lyden af en rigtig monster truck, der slipper sine 900 hestekræfter løs, alt imens den forsvinder i en sky af grus og småsten. Det har folkene fra Traxxas også tænkt, og nu kan du få samme oplevelse med denne fjernstyrede 2WD truck Slash!

Et On-Board Audio modul er hele hemmeligheden bag det realistiske brøl fra Traxxas Slash, og det er ikke bare hvilken som helst lyd. Man har "samplet" den ægte vare fra en rigtig ægte Pro truck og lagt det ind i bilens lydmodul. Lydmodulet er derefter placeret indeni karrosseriet, så det bruges som højtaler - det er godt tænkt! Derudover er der tilføjet muligheden for at skifte til frigear på håndsenderen, så du kan give gas, samt høre den vilde motor tage omdrejninger inden du slipper den fjernstyrede bil løs!

Sæt OBA (On Board Audio) teknikken sammen med en kraftig Titan 12T 550 motor, der trækker på baghjulene, den vandtætte XL-5 elektronik og Traxxas EZ-set (Easy setup) opsætning, så har du en vild, fjernstyret monster truck, der tilmed er Ready-to-Race når du pakker den ud af kassen. Det eneste du mangler for at komme igang, er 4 AA-batterier til håndsenderen (og evt. en omformer til lysnettet/220V. 

Selv om den unikke motorlyd får ALLE folk til at dreje hovederne, er Traxxas Slash meget mere end det... Hele bilen er bygget til et hårdt liv. Fra ekstra tykke drivaksler og fuldt justérbart ophæng, over gummiforseglede kuglelejer, til heavy-duty gearkassen fra Traxxas Revo-serie, kan Slash tage imod alle udfordringer. Slash er ideel som din første fjernstyrede bil, da du med XL-5 ESC'en nemt kan skifte mellem Sport, Race og Training mode og dermed blive fortrolig med den hurtige motor inden du slipper alle kræfterne løs (også smart til de små, så de kan lære at køre bilen med halv hastighed, inden der gives fuld fart).
Med en topfart på næsten 50 km/t, er der virkelig dømt seriøs underholdning når du trykker håndtaget i bund!

Vi anbefaler:

Et ekstra batteri så du opnår mere køretid. Find et ekstra batteri til Slash OBA HER                

Udvalgte specifikationer for Slash 2WD OBA:

Radioanlæg: TQ 2,4 GHz
Motor: Titan 12T 550 børstemotor
Fartregulator: vandtæt, digital XL-5 med tre indstillinger - sport, race og    training.
Batteri: 7-cellet Traxxas iD Power Cell Ni-MH
Topfart: 50+ km/t
Karosseri: Komposit-nylon
Fælgtype: 2,2” Satin-finish
Dæktype: Traxxas SCT 2,2"
Skala: 1/10
Lydsystem: Traxxas OBA
Længde: 568 mm
Bredde: 296 mm
Vægt: 2,16 kg
Varenumre: 58034

Du mangler:

Video af Slash 2WD SC OBA:

Link til Slash 2WD SC OBA:

Traxxas Slash 1/10 Electric Short-Course Truck - fjernstyret bil modelnummer 58034

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Slash 2WD SC OBA Truck 58034-2 fjernstyret bil med vild lyd!

Slash 2WD SC OBA Truck 58034-2 fjernstyret bil med vild lyd!

Klar til at lave noget larm? Traxxas Slash med On-Board Audio giver dig ultra-realistisk motorlyd  - tilføj en ekstra dimension til din RC-oplevelse!

Skriv en anmeldelse