Der afsendes dagligt frem til 15.00 -> ankomst næste hverdag

Summit 1/16 4WD RTR 2.4G

1 916,00 kr

TRX72054-1

Ny

Super-fed monstertruck - Summit 1/16 4WD er stort morskab i en kompakt fjernstyret bil!

Flere detaljer

Køretøjstype Bil
Sværhedsgrad Begynder
Motor Elektrisk
Brugssted Udendørs vej, Udendørs offroad
Størrelse Mellem
Type Sjov/begynder, Lettere øvet

Summit 1/16 4WD RTR 2.4G - 72054-1

Stor morskab i lille format!
Traxxas Summit 1/16 4WD er en perfekt skabning til nybgynderen eller den lettere øvede, eller til familiefaderen, som gerne vil "meget mere" end de billige fjernstyrede varehusbiler.
Summit 1/16 trækker på alle 4 dæk og kan derfor køre stort set over alle forhindringer.

Som en super smart funktion, kan Summit 1/16 skrues automatisk ned i hastighed således at nybegyndere også kan være med - det er smart!
Oveni er denne fjernstyret begynderbil vandtæt - dvs. der kan køres stort set alle steder. (Husk dog vedligeholdelsen).
Endnu en ekstra smart detaljer er, at der kan tilsluttes 2 af den samme type batteri, og dermed kan der opnås ekstra lange køretider.

Summit 1/16 er derfor den perfekte fjernstyret bil, som alle kan benytte - udover at være af bedste kvalitet, så er det muligt at udskifte samtidlige reservedele på bilen såfremt uheldet skulle være ude.
Ydermere kan mange dele opgraderes på bilen - f.eks. med lys, dæk og karroseri - dvs. der kan arbejdes videre med platformen hvilket virkelig er smart.

Denne version er 2018-versionen, som har et par forbedringer i forhold til forrige version af Summit 1/16 (her dog som Brushless), som findes HER.

Alt medfølger og det eneste som der mangles til kørsel er 4 AA-batterier til fjernbetjeningen samt evt. en adapter til stikkontakten, som finders her (Der medfølger lader til 12V bilstik)

Specifikationer for Summit 1/16 4WD RTR 2.4G

 • Bil Type: Monster Truck
 • Leveres som: RTR (Klar-til-Kør)
 • Drev: 4WD
 • Driftstilstand: Elektrisk
 • Skala: 1/16
 • Velegnet til: Nybegyndere
 • Længde: 320 mm
 • Ground Clearence: 66 mm
 • Højde: 190 mm
 • Vægt: 1310 g
 • Bredde: 270 mm
 • ESC: Traxxas XL-2.5
 • Fjernbetjening: Traxxas TQ 2-kanal (medfølger)
 • Motortype: Børstet
 • Motor / Motor: Traxxas Titan 12T 550
 • Batteri: Traxxas 6-celle NiMh med iD (medfølger)
 • Oplader: 2A DC Peak (medfølger)
 • Vandtæt: Ja
 • Model: Traxxas Summit 1/16, TRX72054-1, 72054-1

Du mangler:

Video af Summit 1/16 4WD RTR 2.4G

Link til Summit 1/16 4WD RTR 2.4G´s hjemmeside

Yderligere information om Summit 1/16

(automatisk oversat tekst)

Titan® 12-Turn 550 Modificeret Motor
1/16 Summit indeholder en kraftfuld Titan 12T 550 modificeret motor med intern køleventilator - en industri først til denne klasse af lastbil! Titans overdimensionerede armatur (30% større i forhold til armaturer i 540 størrelser) har 12 omgange af ren kobbertråd til stort drejningsmoment og øget effekthåndtering. Den integrerede køleventilator sænker driftstemperaturen for mere sjov bag hjulet. Titan 12T kræver meget lidt vedligeholdelse og giver konstant drejningsmoment og høje hastigheder run-after-run uden at falme. Udover specifikationerne er Titan 12T lavet til rockknusningsmoment, hardcore wheelie-lanceringer, eksplosiv hoppe og næsten enhver anden 4-hjuls sjov, der kræver ægte hestekræfter.

XL-2,5 Vandtæt elektronisk hastighedsregulering
Designet og konstrueret af Traxxas, giver den elektroniske hastighedsstyring XL-2.5 en jævn gasregulering og er helt vandtæt til alle vejr RC-kørelys. XL-2.5 har tre gasprofiler, termisk nedlukningsbeskyttelse, 6-7 celle NiMH og 2-celle LiPo-kompatibilitet, lavspændingsdetektering og en indbygget BEC. Højfrekvent drift kombineret med ultra-lav modstand gør XL-2.5 til en effektiv og ultra-glat fuldt proportional hastighedsregulering. XL-2.5 er fremstillet af Traxxas for at sikre det højeste niveau af kvalitet og support.

 • Innovativt vandtæt design
 • LiPo, NiCad og NiMH kompatibel med lavtrinsdetektering i to trin
 • Fuldt proportional frem-, bak- og bremsekontrol
 • Programmerbar med tre drevprofiler: Sportstilstand - Fwd / Bremse / Rev
 • Race Mode - FWD / Bremse
 • Træningstilstand * - 50% FWD / Bremse / 50% Rev
 • EZ-Set® push-button opsætning
 • Multi-farve LED
 • Termisk nedlukning beskyttelse
 • Effektiv, lavt tab MOSFET design
 • Højkapacitets køleskab
 • Glat, højfrekvent drift


Precision 2.4GHz Control
Tænd for strømmen og kør! Det er alt, hvad der er til det med TQ ™ 2,4 GHz radiosystemet. Der er ingen frekvenser at styre, så fokus er på at have det sjovt. Race flere køretøjer side ved side uden forstyrrelser. TQ's avancerede programmering giver lang rækkevidde med jævn, glitchfri ydeevne. TQ's ergonomiske design er behageligt for hele dagen kørsel med en intern antenne, der er uigennemtrængelig for skade.

3-kanals mikromodtager med failsafe.
TQ 2.4GHz mikromodtageren passer nemt til næsten ethvert køretøj og har dual-1-styring udgang. Den integrerede LINK-knap gør det hurtigt og nemt at binde modtageren, og tofarvet lysdiode indikerer strømforsyning og binder status for tåbebestemt kontrol og bekvemmelighed. I tilfælde af signaltab som følge af en utilsigtet transmitter afbrudt eller udtømt batterier, vil modtageren automatisk returnere gashåndtaget til neutral og holde den sidst befalede styrestilling. Fail Safe-programmeringen er bekvemt indbygget og behøver ikke indstilles eller aktiveres.

Trail-Klar Styling Med Realistisk ExoCage
Hardcore fuld-size off-roaders beskytter deres rigge med eksterne rulleburer, og Summit følger med sin robuste ExoCage. Det fleksible, boltebøjle giver funktionel beskyttelse og inkorporerer hårde udseende fender blusser og en realistisk lysbjælke for at fuldføre Summit's trail-ready look.

Trail-Blazing LED Lights
Lys op stien om natten med Summit's fuldt funktionelle LED-lys kit. Med fire lysdioder på den forreste støtfanger og en anden fire oven på rulleburet lyser Summit vejen fremad. Dual-røde lysdioder i bagkofangeren og to højmonterede baglygter giver dig mulighed for at spore Summit's fremskridt bagved.

2.2 "Geode Wheels and Canyon AT Dæk
Snavs, mudder, sne ... uanset hvor du kører dit topmøde, kan du regne med at grave hårdt med sine aggressive Canyon AT dæk. Multi-terrænetrækken har store vinkler, der sætter Titan hestekræfter til jorden for kraftig acceleration og terrængående trækkraft. Tøve 2,2 "sorte Geode hjul understøtter dækene med indstøbte" beadlock "ringe.

Ball-Bearing Transmission med Slipper Clutch
Bygget hårdt nok til at håndtere valgfri hårdførende børsteløs hestekræfter uden dyre opgraderinger, giver 1/16 Summit's højeffektive, kraftige transmission fuld throttle sjov med præcisionskuglelejer og højstyrkede gear. En justerbar tømmerkobling giver dig mulighed for at skræddersy strømforsyningen, så den passer til terrænet og din kørestil, og det gør, at hver eneste watt af strøm er omdannet til ren ydeevne. 

Forseglede siliconefyldte differentialer
En industri først! Kun Traxxas tilbyder den overlegne krafthåndterings- og afstemningsevne af forseglede forskelle i 1/16 skala. De tunge ståldrev er fabrikkfyldt med premium siliconevæske for at forhindre losning og vedligeholdelse af maksimal trækkraft og kontrol. Det er en Traxxas innovation, du ikke finder på nogen anden mini-model. 

Pivot Ball Suspension
Summitens svingboldophæng giver jævn artikulering og nem indstilling. Gummibelagte kuglelejer afværger snavs, øger præcisionen og reducerer friktionen, mens de overordnede 8x12mm indvendige lejer maksimerer holdbarheden. For ekstra sikkerhed er de kraftige akselskærespidser fanget af de indvendige lejer - et andet eksempel på Traxxas opmærksomhed på alle detaljer. 

Universal-fælles drivaksler
1/16 Summitens teleskopiske, universelle aksler giver optimal drivkraft effektivitet og maksimal effektoverførsel. Det ægte-krølleformede spline-design fungerer frit, og de store U-ledd sætter standarden for styrke og høj effekt holdbarhed.

Traxxas Power Cell ™ NiMH-batteri med iD ™!
Ud over den praktiske vekselstrømsoplader indeholder 1/16 Summit også et iD-udstyret Power Cell ™ NiMH-batteri for at udtrække alle de præstationer, der er blevet konstrueret i din Traxxas-model. Tilbehør Traxxas iD-opladere (sælges separat) auto-registrerer Traxxas iD Power Cell-batterier og indstiller og optimerer automatisk ladningsindstillinger for uovertruffen opladningssikkerhed og enkelhed. Power Cell-pakker giver fri strømning og maksimal slagning med premiumkvalitet, lavmodstands celler; fleksibel silikone-kappet ledning; kraftige svejsede faner; og højtydende, forgyldte, patenterede, high-current-stik. For endnu større hastighed og runtime er der en komplet række valgfrie Traxxas iD Power Cell NiMH- og LiPo-batterier til rådighed.

Traxxas High-Current-stik
De patenterede Traxxas High-Current Connectors giver maksimal effekt til din bils elektronik. Traxxas High-Current-stik giver dig den hurtigste og sikreste opladning til dit batteri, så du kan frigøre den maksimale effekt og køretid for dit Traxxas-køretøj.

Vandtæt Elektronik
Mudder. Vand. Sne. 1/16 Summit's vandtætte elektronik og fuldt forseglet modtagerboks lader dig lave spor under forhold, der lader andre lastbiler parkeres derhjemme. Traxxas 'patenterede innovative vandtætte modtagerboks sætter 1/16 Summit i en egen liga. Antennen og servotrådene strækker sig ret gennem en speciel vandtæt forsegling. For at beskytte modtageren mod støv og vand forsegler en specialformet blå O-ring modtagerboksen. Takket være det unikke design kan modtageren fjernes til service, og endda eftermarkedet modtagere kan bruges uden at miste bokseens tætningsegenskaber. 

Digital vanddrevne styringsservo med høj drejningsmoment
Lille men kraftfuld, 2080 servo krummer ud 41,7 oz.-in. af dækkende drejningsmoment med digitalkredsløb til responsiv styring - selv i vand, mudder og sne, takket være dens o-ring-forseglede vandtætte konstruktion. 

Dual batteri-support.
1/16 Summit er klar til at tackle sporet med sin medfølgende 7,2 volt Power Cell NiMH batteripakke - men det er bare begyndelsen. Chassisens dobbelt batterirum giver dig mulighed for at tilføje et andet NiMH-batteri og Traxxas parallel-stik (begge sælges separat) i dobbelt så lang tid og dobbelt så sjovt! 

Quick-Release batteridøre
Summit bruger en innovativ løsning til nem installation af batterier. Hurtigtilgængelige batteridøre åbnes og lukkes om sekunder for hurtig og nem adgang. Der er ingen klip at tabe i marken, og hurtige batteriforandringer under pitstop giver dig mulighed for at bruge mere tid på sporet og mindre tid på bænken. 

Batterikammeråbninger
Ligner udstødningskanalerne på en turbinedrevet jet, er de futuristiske batteriluftsventiler sikkert monteret på chassiset. Ud over at tilbyde indgangs- og afgangskøling indbefatter de overdimensionerede åbninger låse, der sættes ind i batteridækslet. Batterirumsventilerne symboliserer det slanke og højteknologiske billede, der placerer Traxxas 1/16-skala køretøjer i en klasse helt. 

Long Travel Suspension
Summitens lange rejse rockere leverer over 50mm af suspension artikulering til bump og hoppe håndtering kapacitet langt ud over, at enhver "mini" lastbil. Tunable dæmpningshastigheder, uafhængig kørelængdejustering og det absolutte højeste niveau af kontrol for enhver situation giver Summit total kontrol over ethvert terræn. 

Oliefyldte GTR Shocks ™
1/16 topmødet er superglatte oliefyldte stød dæmpet suspensionen og opretholder kontrollen, uanset hvor robuste terrænet er. De er fuldt justerbare og inkluderer trykblærer til luft- / olieseparation og gevindfjederbelastningsfjeder til hurtige ridehøjdejusteringer. 

Revo-Spec Suspension
Et afgørende træk ved topmødet, ekspertudført i 1/16-skalaen - den unikke Revo®-Spec-suspension sætter chokerne inde i chassiset væk fra snavs og snavs og forstærker chokernes rejse til utrolige off-road-muligheder uden vægten af ekstra lange chok. Installerede Long-Travel rockere giver lineær rejse; valgfri Progressive rockere er tilgængelige for at afstemme topmødet med dæmpning og fjederfrekvenser, der stiger, når suspensionen komprimerer. 

Gummi-forseglede kuglelejer
Precision gummibelagte lejer giver det ultimative inden for lavfriktionsevne og maksimal beskyttelse i beskidte omgivelser. De bruges på alle udsatte steder på lastbilen og er stort set vedligeholdelsesfrie.

Hex Hardware
1/16-topmødet bruger højkvalitets, højkvalitetsmetrisk hex-drev hele vejen igennem for ekstra styrke og nem vedligeholdelse og reparation. Den rustfri rustfrit finish giver et højteknologisk udseende og en følelse.

Fuldt tilpasset med Traxxas Factory Options
Designet og konstrueret til varig ydeevne, høj præcision, overlegen holdbarhed og uovertruffen stil, ægte Traxxas tilbehør til 1/16 Summit er den perfekte måde at skræddersy din lastbil til sporet eller blot tilføje de unikke detaljer, der gør det til dit eget. Fra røde anodiserede tåforbindelser og pushrods til hårdt anodiserede stødkroppe tilbyder Traxxas en bred vifte af præstationsdele til 1/16 Summit. Besøg tilbehørssiden for at se hele linjen med 1/16 Summit tilbehør.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Summit 1/16 4WD RTR 2.4G

Summit 1/16 4WD RTR 2.4G

Super-fed monstertruck - Summit 1/16 4WD er stort morskab i en kompakt fjernstyret bil!

Skriv en anmeldelse