Aalborg-butikken på Østerågade 4 er åben ÅBNINGSTIDER
DJI Inspire 2 Combo (L) without camera Forstør

DJI Inspire 2 Combo (L) without camera

28 799,20 kr

CP.BX.000186

Ny

ikke på lager

Drone til professionelle fotoopgaver, hvor du tilkøber lige det kamera, som passer til dig

Flere detaljer

Leveringstid 3-5 dage

Leveringstid 3-5 dage

Sværhedsgrad Øvet, Begynder
Motor Brushless, Elektrisk
Brugssted Udendørs (vind)
Kamera Med kamera
Størrelse Stor
Type Lettere øvet, Ekspert

DJI Inspire 2 Combo (L) without camera

DJI Inspire 1 er blevet udviklet og opgraderet til denne DJI Inspire 2 Combo drone. DJI Inspire 2 Combo (L) without camera leveres som navnet antyder uden et kamera. Det gør den, fordi det er en drone, der er lavet til at udføre super professionelle fotoopgaver og TV-optagelser. Du kan som fotograf selv vælge hvilket eller hvilke kameraer, som du vil sætte i dronen, hvilket giver dig friheden til at få lige det kamera, som er det perfekte værktøj for dig. DJI Inspire 2 Combo har fået integreret et nyt system til billedbehandling. Dette billedbehandlingssystem giver dig muligheden for at optage videoer i helt op til 5,2K i CinemaDNG RAW og Apple ProRes.

Derudover har DJI Inspire 2 Combo blandt andet fået indbygget noget teknologi, der kan holde den varm. Dette giver dig mulighed for at flyve med den selv ved lave temperaturer. Dronens højeste hastighed ligger på 108 km/t, og den er i stand til at accellerere fra 0-80 km/t på så lidt som 4 sekunder, hvilket andre droner i samme størrelse ikke kan præstere. DJI Inspire 2 Combo er desuden forsynet med et dobbelt batterisystem, således at du kan flyve med den i så lang tid som op til 27 minutter.

At være alene om, at flyve med en drone og samtidig få de helt rigtige skud i kassen, kræver sin mand eller kvinde. Det problem har du ikke med DJI Inspire 2 Combo drone, for med denne drone i hånden kan du tilslutte en ekstra fjernkontrol, som så parres med den 3-aksede gimbal, hvor det kamera, som du har valgt sidder. På denne lette og elgante måde, kan du have en pilot til at flyve DJI Inspire 2 Combo dronen, og du kan være kameramanden, der styrer kameraets bevægelser fra jordoverfladen. Du kan styre dit kamera i alle de retninger, som du har lyst til, ligesom du kan lave forskellige indstillinger. Med DJI Inspire 2 Combo dronen har du virkelig muligheden for at få nogle dynamiske og helt præcise optagelser, når pilot og kameramand samarbejder. Når der er tilsluttet en ekstra fjernbetjening, så har både piloten og kameramanden chancen for at sætte en HDMI-monitor, tablet eller smartphone til, så begge kan få glæde af det direkte videosignal i HD.

Af andre interessante ting ved DJI Inspire 2 Combo dronen, så skal det nævnes, at den:

• kan lave avancerede autonome flyvninger

• har et forbedret videotransmissionssystem

• har fået en forbedret livestream-mulighed

• har forhøjet sikkerhed med et backupsystem og 3 antikollisionssensorer

• har intelligente batterier, der sørger for, at dronen er tilbage, inden den løber tør for strøm

Du har nu muligheden for at købe denne fantastiske drone hos Fjernstyret.dk.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

DJI Inspire 2 Combo (L) without camera

DJI Inspire 2 Combo (L) without camera

Drone til professionelle fotoopgaver, hvor du tilkøber lige det kamera, som passer til dig

Skriv en anmeldelse