Vi sender dagligt frem til 15.00

DJI Mini 2 - inkl. gratis onlinekursus - ultimativ kameradrone

2 559,20 kr

CP.MA.00000312.01

Ny

DJI Mini 2 erstatter Mini Mavic, som havde release for præcist 1 år siden - nu med 10 km rækkevidde, 4K video og 31 minutters flyvetid - det er vildt!

Flere detaljer

Kamera Med kamera
Størrelse Mellem
Type Lettere øvet, Ekspert, Sjov/begynder

DJI Mini 2 - unik kamera-drone!

DJI har overgået sig selv med Mini 2, nu med 10 km´s rækkevidde (5 km i DK), ultraskarp 4K opløsning samt endnu længere flyvetid på 31 minutter - og det hele forsat under de skrappe dronetegn-regler, som starter ved 250 gram (læs mere ved Droneregler.dk, klik HER).

Udover at have en lav vægt, så er denne kameradrone fra DJI, også lille - er det godt kan man spørge sig selv? og svaret er et rungende ja, fordi DJI Mini 2 er tænkt som en rejsedrone, som kan foldes samme og tages med ud på alle eventyr! Dronen giver et helt andet perspektiv på i forvejen flotte settings. For at holde størrelsen lille er dronen nemlig fuld foldbar, hvilket også gælder for fjernbetjeningen - dermed er den nem lige at have med på farten. Gør den lille størrelse så at jeg går på kompromis med funktioner? denne gang er svaret et rungende nej, for du har med DJI Mini 2 en drone som er spækket med alverdens features!

Tager den så gode billeder? Ja! Du får fra DJI Mini 2 ultra-skarpe billeder i 12 MP-opløsning i 3840 x 2160 i 30 fps eller hvad med FHD i 1920 x 1080 i 60 fps?!

Når du flyver, så får du streamet alt, hvad dronen filmer, ned på din smartphone, så du hele tiden kan holde øje med, hvor dronen er, og hvad du optager og tager billeder af.

DJI Mini 2 har et intelligent kamera, der kan give stabile videoer og billeder i op til 9 m/s vinde.
Derudover er der mulighed for en masse automatiske computerstyrede flyvninger, hvor dronen udfører forskellige avancerede flyvninger - helt af sig selv.

Vi hos Fjernstyret.dk er ganske imponeret over DJI Mini 2, som nok én af de bedste droner vi til dato har set i forhold til pris/ydelse!

Udover alt et nævnte, så er dronen perfekt til stort set alle, med det menes, at det næsten blot er at trykke på én knap, og så flyver du med dronen - Mini 2 er med andre ord, så unik at alle kan være med her.

Se Find DJI Mini 2 i Fly More Combo HER

Specifikationer for DJI Mini 2:

  • GPS, find home - DJI Mini 2 finder selv hjem, hvis du mister den ud af syne
  • GPS koordianter - får Mini 2 til at flyve ud til forudbestemte koordinater
  • Tophastighed: 56 km/t
  • Højde: Kan række 4 kilometer direkte op
  • Vindmodstand: Kan modstå 8,5 10,5 m/s (skala 5)
  • 4K HD opløsning med op til 60 fps
  • Gimbal: Kamera-gimbalen giver dig unik kontrol over kameraet på dronen
  • Flight modes: Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang - du får unikke videoer med disse modes

Introvideo af DJI ini 2

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

DJI Mini 2 - inkl. gratis onlinekursus - ultimativ kameradrone

DJI Mini 2 - inkl. gratis onlinekursus - ultimativ kameradrone

DJI Mini 2 erstatter Mini Mavic, som havde release for præcist 1 år siden - nu med 10 km rækkevidde, 4K video og 31 minutters flyvetid - det er vildt!

Skriv en anmeldelse