Daglig afsendelse frem til kl. 15:00

Traxxas Aton PLUS Quad-Copter - GoPro kompatibel gimbal!

TRX7909

Ny

Traxxas Aton PLUS TRX7909 inkl. Gimbal til f.eks. GoPro kamera samt ekstra stort LiPo-batteri

Flere detaljer

Sværhedsgrad Øvet
Motor Brushless, Elektrisk
Brugssted Udendørs (vind)
Kamera Uden kamera
Størrelse Stor, Mellem

Traxxas Aton PLUS Quad-Copter + Gimbal + 5000mAh LiPo batteri GoPro

Aton er her i en PLUS-udgave (TRX7909) hvor der medfølger en Gimbal hvori f.eks. et GoPro-kamera kan monteres i. Derudover medfølger der et ekstra stort 5000mAh LiPo-batteri, hvor der på den almindelige udgave medfølger 3000mAh - dvs. længere flyvetid.

Aton er den perfekte film- og kamera-drone (kamera medfølger ikke men det gør Gimbal til montering af kamera). Telefon, kamera, GoPro, Action-kamera m.fl. kan monteres direkte under helikopteren og f.eks. kan et fast fikspunkt indsættes vha. styringen - og du får dermed de mest fantastiske billeder! Det er blevet rigtig nemt med Aton PLUS dronen fra Traxxas.

Se Traxxas ATON Quad-Copter (TRX7908) HER (Denne er uden Gimbal og uden det store batteri).
Her findes alle andre specifkationer for Aton.

Særligt i Aton Plus udgaven:

2-aksle Gimbal
Åbn døren til større optagelsesmuligheder med den medfølgende 2-Axis Gimbal. Fang krystalklare billeder og flydende videooptagelser. Traxxas 2-Axis Gimbal til Aton ™ er konstrueret til at holde stabil fokus ved at absorbere bevægelser fra bag til side og fra side til side under flyvningen med Aton dronen. Indstilling af vinklen på kameraet og gimbalen bevarer denne position under flyvningen. Den 2-Axede Gimbal er designet til brug sammen med GoPro® og andre actionkameraer.

5000mAh 3-Cell LiPo-batteri
Giv din Aton et løft i præstationer og flyvetid. Traxxas 5000mAh 11.1v 3-Cell LiPo-batteri passer perfekt ind i Atons batteriskuffe og tilsluttes Traxxas High-Current Connector til problemfri brug. Den højere kapacitet giver dig mulighed for at nyde længere flyvetider, så du kan fange endnu flere fantastiske videoer og vilde flyvninger. Batteriet er også klar til din iD oplader, så du bruger mindre tid på jorden og mere tid i luften.

Video af Aton PLUS Quad-Copter:

Læs mere om Traxxas Aton PLUS på Traxxas Hjemmeside

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Traxxas Aton PLUS Quad-Copter - GoPro kompatibel gimbal!

Traxxas Aton PLUS Quad-Copter - GoPro kompatibel gimbal!

Traxxas Aton PLUS TRX7909 inkl. Gimbal til f.eks. GoPro kamera samt ekstra stort LiPo-batteri

Skriv en anmeldelse