Traxxas Aton PLUS Quad-Copter - GoPro kompatibel drone!

2 499,20 kr

-300,00 kr

2 799,20 kr

TRX7909

Ny

PĂĽ lager Leveringstid 1-2 dage

Traxxas Aton PLUS TRX7909 inkl. Gimbal til f.eks. GoPro kamera samt ekstra stort LiPo-batteri

Flere detaljer

SvÌrhedsgradØvet
MotorBrushless, Elektrisk
BrugsstedUdendørs (vind)
KameraUden kamera
StørrelseStor, Mellem

Traxxas Aton PLUS Quad-Copter + Gimbal + 5000mAh LiPo batteri

Aton er her i en PLUS-udgave (TRX7909) hvor der medfølger en Gimbal hvori f.eks. et GoPro-kamera kan monteres i. Derudover medfølger der et ekstra stort 5000mAh LiPo-batteri, hvor der pü den almindelige udgave medfølger 3000mAh - dvs. lÌngere flyvetid.

Aton er den perfekte film- og kamera-drone (kamera medfølger ikke men det gør Gimbal til montering af kamera). Telefon, kamera, GoPro, Action-kamera m.fl. kan monteres direkte under helikopteren og f.eks. kan et fast fikspunkt indsÌttes vha. styringen - og du für dermed de mest fantastiske billeder! Det er blevet rigtig nemt med Aton PLUS dronen fra Traxxas.

Se Traxxas ATON Quad-Copter (TRX7908) HER (Denne er uden Gimbal og uden det store batteri). 
Her findes alle andre specifkationer for Aton.

SĂŚrligt i Aton Plus udgaven:

2-aksle Gimbal
Åbn døren til større optagelsesmuligheder med den medfølgende 2-Axis Gimbal. Fang krystalklare billeder og flydende videooptagelser. Traxxas 2-Axis Gimbal til Aton ™ er konstrueret til at holde stabil fokus ved at absorbere bevægelser fra bag til side og fra side til side under flyvningen med Aton dronen. Indstilling af vinklen på kameraet og gimbalen bevarer denne position under flyvningen. Den 2-Axede Gimbal er designet til brug sammen med GoPro® og andre actionkameraer.

5000mAh 3-Cell LiPo-batteri
Giv din Aton et løft i prĂŚstationer og flyvetid. Traxxas 5000mAh 11.1v 3-Cell LiPo-batteri passer perfekt ind i Atons batteriskuffe og tilsluttes Traxxas High-Current Connector til problemfri brug. Den højere kapacitet giver dig mulighed for at nyde lĂŚngere flyvetider, sĂĽ du kan fange endnu flere fantastiske videoer og vilde flyvninger. Batteriet er ogsĂĽ klar til din iD oplader, sĂĽ du bruger mindre tid pĂĽ jorden og mere tid i luften.

Video af Aton PLUS Quad-Copter:

LĂŚs mere om Traxxas Aton PLUS pĂĽ Traxxas Hjemmeside

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Traxxas Aton PLUS Quad-Copter - GoPro kompatibel drone!

Traxxas Aton PLUS Quad-Copter - GoPro kompatibel drone!

Traxxas Aton PLUS TRX7909 inkl. Gimbal til f.eks. GoPro kamera samt ekstra stort LiPo-batteri

Skriv en anmeldelse