LAGERUDSALG - GØR ET KUP Se tilbud HER
Ugears Damp Lokomotiv Forstør

Ugears Damp Lokomotiv

351,20 kr

UG70012

Ny

Ugears Damp Lokomotiv U-460 i byg selv format

Flere detaljer

Mekanisk damp lokomotiv

Saml selv - lim er ikke nødvendigt!


UGEARS 460 Lokomotivet med Tender kombinerer alle de tekniske og kunstneriske innovationer, som modelsamlere værdsætter i Ugears andre modeller - og tager dem et skridt videre.
Rigt detaljeret med øje for realisme og romantik, fanger Ugears version af dette uudslettelige symbol på teknologi og eventyr fra det 19. århundrede fantasien hos alle.

Lokomotivet er drevet af gummibånd og et gearsystem i stedet for overophedet damp, men ellers ligner dens hovedmekanisme originalen og fungerer meget som en rigtig dampmaskine.

Ved nærstudie kan du se de fungerende asynkrone stempler og ventiler, der overfører kraft til lokomotivets drivhjul gennem et bevægeligt system af stænger, led og håndsving. Små detaljer som et fuldt detaljeret ingeniørkabine med udtrækkelig trappestige, art-deco-kedelbeklædning og åben Tender med kuldøre fuldender denne smukke påmindelse om en svunden tid.

Som alle andre UGEARS-modeller kommer Lokomotivet med Tender med trin-for-trin instruktioner, der er virkelig nemme at følge. Materialet er højkvalitets træ, fremskaffet på bæredygtig vis og designet af mekanikken er lavet, så lim eller specialværktøj ikke er påkrævet.Specs:
  • Antal dele: 443
  • Est. samletid: 10-12 hours
  • Niveau: Øvet
  • Model str. : 31.5 x 10 x 12.5 cm
  • Pakkens str. : 37 x 17 x 4 cm


Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Ugears Damp Lokomotiv

Ugears Damp Lokomotiv

Ugears Damp Lokomotiv U-460 i byg selv format

Skriv en anmeldelse