Daglig afsendelse frem til kl. 15:00

Traxxas Spartan - vild båd med brushless motor

2 956,00 kr

Ny

Traxxas Spartan er i den helt vilde kategori, når det kommer til fjernstyrede både - den har udseendet, størrelse, hastigheden og den helt rigtige pris! Nu med TSM!

Flere detaljer

Variant samt tilvalg:

Array ( [3] => Array ( [group_name] => Farve [name] => Farve [group_type] => select [default] => 24 [attributes] => Array ( [10] => Rød [13] => Orange [15] => Grøn [24] => Pink ) [attributes_quantity] => Array ( [10] => 0 [13] => 0 [15] => 1 [24] => 1 ) ) ) 1

Bådtype Speedbåd

Traxxas Spartan BL TQi TSM

Spartan fra Traxxas er et af eksemplerne på at Traxxas kan tage selv velfungerende, fede modeller og stadig søge at gøre dem lidt bedre! Traxxas Spartan blev i sin tid affødt af Villain modellen - som en vild opgradering af både elektronik og design. Resultatet er så råt og hurtigt at der faldt - og stadig falder - kæber til jorden.

Spartan har nemlig selv været igennem et par updates, så der er finpudset ned til mindste skrue - det kan man kalde dedikation til detaljegraden.

Båden har indbygget TSM (Traxxas Stability Management) der øger navigationssikkerheden.

Båden leveres færdigsamlet med en børsteløs motor (BL), en af de hurtigste på rc båd markedet lige nu! Hertil medfølger anlæg til styring (modtager og fjernbetjening), der kommer med 2 kanaler.

Faktisk, det eneste du mangler er batterier og en lader (du kan finde gode kombotilbud nederst på siden) samt AA-batterier til fjernbetjeningen.

Traxxas Spartan er en utrolig populær fjernstyret båd. På grund af TSM'en kan begynderen også være med, men vi anbefaler at der lige er en øvet sejler med på sidelinjen.

PRO-TIP til de øvede: Skal du banke op over de 80 km/t så tilsæt 2 gange 3s LiPo batterier! Man KAN bruge Nimh batterier til Spartan, men skal du op for der er fart på, så anbefaler vi LiPo. Se direkte link under "Du mangler".

Læs mere om Spartan her.

UDVALGTE SPECIFIKATIONER / INDEHOLDER:

- Frækt design!
- Længde: 1037 mm
- Bredde: 243 mm
- Højde: 147 mm
- Vægt: 2,00 Kg.
- Hastighed: Topfart 80 km/t+!
- Motor: Traxxas Velineon® 540XL Børsteløs, vandkølet
- Propel: 2-bladet 42x59mm
- Anlæg: 2.4Ghz (TQi - 2 kanaler).
- Modelnummer: Traxxas 57076-4

MEDFØLGER YDERLIGERE:

- Udførlig manual (engelsk)

DU MANGLER:

The World's Fastest Ready-To-Race® Boat!

Traxxas Spartan™ Brushless Muscleboat!

 • 48 + kmh med 2-7 celle NiMH pakker
 • 80 + kmh på 6S LiPo All-Out! (batterier sælges separat, fordelt på 2x3s)
 • TQi 2,4 GHz radiosystem og 5-kanals modtager
 • Traxxas Stability Management ™ (holder retning for dig)
 • Få adgang til Traxxas Link-appen med Traxxas Link Wireless Module (# 6511) (sælges separat)
 • Velineon® børstefri kraft med VXL-6s marinhastighedskontrol
 • Blå-anodiseret aluminium ror støtte, ror og drive stut
 • Ringefinner af rustfrit stål, trimfliker og hardwareEkstrem fart og hastighed!
Det er den slags båd, du ville forvente af Traxxas: Extreme Velineon® børsteløs kraft, ballistisk fart og et stort vandfald af roost, der regner langsomt efter, at båden går hurtigt. Den hylende raseri på 80 + kmh over vandet på valgfri 6S LiPo-strøm gør selv de mest umættelige, power-hungry entusiaster hoppe op og tager mærke til. Simpelthen sagt, Spartan er din båd! Alt om det betyder forretning: den super-stive, 36-tommer deep-V hullet; glat, kabel-drev effektivitet; innovativt vandkølesystem; og præcision aluminium og rustfrit stål drev kontrol. Det rene, moderne skrog design er opbygget i lag for maksimal stivhed, hvor det er mest vigtigt, omdrejningstiden og kørestolen. De integrerede batteribakker holder sikkert forskellige batterikonfigurationer - fra 6-celle Power Cell NiMH-pakker til 3S LiPos. Ride trimmen kan nemt justeres ved at placere pakkerne for og bak med de bekvemme kroge og sløjfebånd, der fastgør batterierne. Den optimerede roderkonfiguration uddanner fantastiske fuldgassetrækninger. Et høj-output TQi 2,4 GHz radiosystem, sammen med vandkølet og vandtæt elektronik, holder Spartan i gang med den problemfri, hele dagen løb du regner med fra Traxxas. Ingen detaljer blev overset på vores mission om at konstruere en båd, der byder på kraft, fart, bekvemmelighed og sjov, at Traxxas prisbelønnede biler og lastbiler er kendt for. Forbered dig på den ultimative R / C-båtkørsel, kun fra Traxxas.


Ready-To-Race®
Spartan er fuldt monteret med et TQi ™ 2,4 GHz radiosystem, Velineon børsteløs strøm system, anvendt grafik og detaljerede instruktioner. Traxxas støtter Spartan og alle vores produkter med brancheførende support, der er noget andet. Et personale af dygtige repræsentanter er til stede for at besvare dine spørgsmål via telefon, hjemmeside eller e-mail. Uovertruffen delstøtte gør det muligt for Spartan at blive serviceret med reservedele og support fra tusindvis af hobbyhandlere over hele verden. Din investering er også beskyttet af Traxxas Lifetime Electronics Warranty. Traxxas går den ekstra mile for at sikre, at din R / C-oplevelse er let og hurtigt!


Verdens mest avancerede fjernstyret RTR-båd!
Spartan er udstyret med verdens mest avancerede Ready-To-Race®-radiosystem. Den helt nye Traxxas® TQi ™ kommer med et komplet komplement af indstillingsfunktioner og giver den uovertrufne bekvemmelighed med 2,4 GHz-teknologi, ingen kanaler, ingen krystaller, men det er bare begyndelsen. Automatisk genkendelse genkendes straks dine indstillinger for op til 30 Traxxas Link-aktiverede modeller. Bare tænd og kør, ingen navngivning eller "modelhukommelse" indstillinger kræves. Tænd for senderen og den model, du vil køre, og indstillingerne for denne model bliver straks indkaldt! Den nye TQi 2,4 GHz transmitter er fuldt justerbar: Styring og gaskets endepunkter kan indstilles nøjagtigt, og Multi-Function-knappen kan programmeres til at styre styringsfølsomhed (Expo), Gassens følsomhed (Expo), Styringsprocent (Dual Rate) Bremseprocent (dobbelt hastighed) eller gashåndtag. TQi's ergonomiske case design giver hele dagen kørekomfort, og den unikke indre antenne bidrager til sit slanke, moderne look.Mål på SPARTAN (#57076-4)
SPARTAN (#57076-4) SPECS

 • Skrogtype: Deep-V
 • Dead Rise Angle: 26 Grader
 • Skroglængde: 927 mm
 • Samlet længde: 1037 mm
 • Samlet Højde: 147 mm
 • Bredde: 243 mm
 • Vægt: 2041 g
 • Hastighedskontrol type: Traxxas Velineon® VXL-6s, Vandkølet
 • Inputspænding: 7-18 NiMH-celler, 2-6 LiPo-celler (8,4-22,2 volt DC)
 • BEC Spænding: 6.0 VDC
 • BEC Strøm: 3A
 • Termisk beskyttelse: Termisk nedlukning
 • Lavspændingsdetektering: Ja (bruger aktiveret)
 • Motor (elektrisk): Traxxas Velineon® 540XL Børsteløs, vandkølet
 • Drivsystem: Direkte drev, 0.150 "Flex kabel
 • Outdrive: Justerbar aluminium
 • Prop: 2-blad komposit, 42 x 59 mm
 • Transmitter: TQi 2,4 GHz (2-kanals)
 • Modtager: 6533 2,4 GHz Traxxas Stabilitetsstyring 5-kanals
 • Servo: 2056 Vandtæt vanddrev
 • Påkrævet: 4x AA batterier (sender), 2x Traxxas Power Cell batteripakker (2-3S LiPo eller 8.4V NiMH) og oplader

 

Anmeldelser

Bedømmelse 
2019-07-25

Mega

...hurtig!!! For vildt! Så den til en messe som Fjernstyret var på og købte den så til mig selv bagefter :)

Bedømmelse 
2018-06-06

Fed båd

meget hurtig og fik hjælp omkring batterier købte en pakke fra Traxxas

Skriv din anbefaling !

Skriv en anmeldelse

Traxxas Spartan - vild båd med brushless motor

Traxxas Spartan - vild båd med brushless motor

Traxxas Spartan er i den helt vilde kategori, når det kommer til fjernstyrede både - den har udseendet, størrelse, hastigheden og den helt rigtige pris! Nu med TSM!

Skriv en anmeldelse

Tilbehør