Se åbningstider for Fjernstyret.dk HER ÅBNINGSTIDER

Traxxas Stampede 4x4 2.4G 1:10 Monster Truck

2 159,20 kr

TRX67054-1

Ny

På lager Leveringstid 1-2 dage

Den superstærke Traxxas Stampede med firhjulstræk, kraftig børstemotor og vandtæt elektronik er bygget til at køre igennem alt slags terræn! Leveres med alt inkluderet til at komme i gang - fjernbetjening, batteripakke og lader!

Flere detaljer

Køretøjstype Bil
Sværhedsgrad Øvet, Begynder
Vandtæt? Vandtæt
Motor Elektrisk
Brugssted Udendørs offroad

Traxxas Stampede 4x4 2.4G 1:10 Monster Truck

Stampede er en af Traxxas stærkeste modeller. En bil, der fra bunden er bygget til at klare alle tænkelige underlag, i alle slags vejr! Du får et solidt offroadchassis, vild affjedring og et firhjulstræk, der kan få maksimalt vejgreb i både grus, sne og alt der i mellem.

Stampede 4x4 er udstyret med en stærk Titan 12T 550 motor med indbygget luftkøling, der giver bilen masser af kræfter og samtidig kræver minimal vedligeholdelse. XL-5 ESC’en er en klassiker fra Traxxas, og den sikrer perfekt udnyttelse af motoren og giver også mulighed for 3 seperate køreprofiler – Sport, Race og Training. Dermed egner Stampede 4x4 sig til både øvede og utrænede kørere. I Training-mode begrænses motorkraften til 50% så de mindste også kan være med. Al elektronik på bilen er vandtæt og differentialer og lejer er forseglede, så du uden problemer kan køre igennem vandpytter, snedriver eller mudderhuller!

Stampede 4x4 har mange fede detaljer, som gør den til noget særligt. Lige fra de hvide, pulverlakerede fjedre til den seje ProGraphix body er der tænkt over tingene. Bilen leveres komplet med en Traxxas TQ fjernbetjening, og her er der ingen besværlig opsætning. Du tænder bare fjernbetjening og bil, så kobler TQ-systemet automatisk enhederne sammen. Samtidig er det slut med knækkede antenner, da TQ fjernbetjeningens antenne er gemt inde i enheden.

Med i sættet er også en 4A lynlader til cigarstik. Det betyder at du nemt kan oplade et ekstra batteri mens du er ude og hurtigt blive køreklar igen når kræfterne slipper op. Det medfølgende batteri er en Traxxas iD Ni-MH pakke, men bilen kan bruge flere andre batterityper og størrelser uden problemer. Det giver også mulighed for endnu højere hastigheder, især hvis du kombinerer et kraftigere batteri med en opgraderet gearing. Traxxas har et stort reserve- og opgraderingsprogram med mange dele i flere varianter, så du kan tilpasse din Stampede til præcis din kørestil.

Stampede 4x4 leveres med alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Traxxas TQ fjernbetjening på 2,4GHz, en lynlader til cigarstik og et 7-cellet NiMH-batteri til bilen. Du mangler som det eneste at sætte 4 stk. AA-batterier i fjernbetjeningen.

Udvalgte specifikationer:

 • Længde: 397mm
 • Bredde: 340mm
 • Højde: 227mm
 • Vægt: 2,57kg
 • Motor: Titan 12T 550 børstemotor
 • ESC: vandtæt XL-5 ™
 • Hjul: 2,8” Chevron Maxx på All-Star chrome-fælge
 • Batteri: 7-cellet Traxxas ID NiMH-batteri
 • Lader: 4A DC Peak Detecting Fast Charger
 • Fjernbetjening: Traxxas TQi 2,4GHz digital med TSM
 • Modelnummer: 67054-1, TRX67054-1

Du mangler:

 • Traxxas Stampede 4x4 2.4G 1:10 Monster Truck er klar til brug når du pakker den ud. Batteri, fjernbetjening og lynlader er inkluderet i pakken. Du mangler bare 4 stk. AA-batterier til fjernbetjeningen.
 • OBS: Hvis man ønsker at benytte laderen i et 220Volt stik, så skal denne omformer benyttes - Traxxas omformer 2976g:

Video af Traxxas Stampede 4x4 2.4G 1:10 Monster Truck – fjernstyret bil modelnummer 67054-1

Link til producentens hjemmeside:

Traxxas Stampede 4x4 2.4G 1:10 Monster Truck– fjernstyret bil modelnummer 67054-1

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Traxxas Stampede 4x4 2.4G 1:10 Monster Truck

Traxxas Stampede 4x4 2.4G 1:10 Monster Truck

Den superstærke Traxxas Stampede med firhjulstræk, kraftig børstemotor og vandtæt elektronik er bygget til at køre igennem alt slags terræn! Leveres med alt inkluderet til at komme i gang - fjernbetjening, batteripakke og lader!

Skriv en anmeldelse