Bedste fjernstyret bil 2018

De 3 bedste fjernstyrede biler 2018

Gældende er naturligvis, at hver fjernstyret bil har en målgruppe hvor den passer rigtig godt på. F.eks. vil der være biler, som egner sig bedst til begyndere hvor andre er til de øvede.
Dette vil fremgå af listen.

Nr. 1 er WILD CHALLENGER – som er vores bedstsælger fra slutningen af sidste år og frem til marts 2018.

Denne fjernstyret bil gør det specielt godt, at den er hurtig, ikke for stor samt at alle dele kan udskiftes på den – dette såfremt uheldet skulle være ude.
Derfor egner den sig godt til børn eller nybegyndere, som f.eks. er træt af billige “varehus-biler”, som enten er langsomme eller som hurtigt går i stykker.
OBS: Der medfølger et såkaldt LiPo-batteri, så hvis bilen skal betjenes af børn, så skal der være lidt ekstra opmærksomhed på håndtering af dette batteri. En LiPo-bag anbefales til opbevaring samt ladning af LiPo-batterier.

Nr. 2 er lidt i en anden kategori, da prisen er en helt anden!
E-REVO 2.0 Brushless er nyeste vilde skud af fjernstyrede biler i den helt klare topklasse.

Traxxas kan sammenlignes lidt med mærker som BMX, AUDI og Mercedes – da kvalitet, teknologi og ydelser i i fokus.
Hvis man vil have noget af det vildeste indenfor fjernstyrede biler, så er E-revo 2.0 Brushless med sikkerhed stedet at kigge!
Bilen har Fjernstyret.dk endnu ikke haft fornøjelsen af at få i hænderen, men den kommer snart i midten af marts 2018. Følg med på produktet her: E-revo 2.0 Brushless 4WD

Der er med denne bil mulighed for hastigheder op til (og over!) 112 km/t!! Hvilket naturligvis er i den helt ekstreme ende.
Samtidig er denne fjernstyret bil gearet til at off-road kørsel (dvs. at køre i jord, mudder, sand osv.) samtidig er den vandtæt og alle dele kan naturligvis skiftes på den. Derudover kan den opgraderes med f.eks. nye dæk, lys osv.
Den afløser den tidligere 2016/2017 version af E-revo, som også har gjort det virkelig godt! Det er helt sikkert, at bilen kun er blevet bedre med de seneste forbedringer.
Der kræves til denne bil 2 batterier (LiPo) samt lader – se mere information på produktet eller kontakt Fjernstyret.dk HER ved spørgsmål).

Nr. 3 er LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck som er “næste skridt”

Du betaler måske 30-50% mere for denne fjernstyret bil, end du vil med en fjernstyret bil fra et varehus – MEN her får du så også til gengæld MEGET mere for pengene, som i virkelig meget!! Man kan undre sig over differencerne når først man har fået fingrene i, og prøvet, en fjernstyret bil som LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck

Den er hurtigt, dvs. hastigheder på op til 35km/t, MEN den kan så også skrues ned i halv hastighed, dvs. omkring 15 km/t, således at børnene kan være med, men derefter kan far så skrue den op i hastighed og også lege med! Det er virkelig en smart feature, som vi hos Fjernstyret.dk er meget glade for.
Senere kan den også skrues op når barnet (eller nybegynderen) er blevet fortrolig med bilen.
Der medfølger alt med denne bil, så det er bare at lade op og køre løs.
Det der gør denne fjernstyret bil ekstra god til børn er, at den ikke er så stor. 1/18 står for størrelsesforholdet, som her ca. er halv størrelse af en alm. fjernstyret bil. Dvs. såfremt der nu skulle ske det, at der køres ind i en person, et dyr eller andet sårbart, så er skaden begrænset pga. størrelsen – det er en rigtig godt ting at have med.
Batteriet er også et helt almindelig type (NiMh), så der er ikke noget at være bekymret for i forhold til børn og ladning. Det kan ikke gå galt med andre ord.
En bil som vi hos Fjernstyret.dk har solgt virkelig mange af.
Alle dele kan naturligvis skiftes på den, samtidig med, at den kan opgraderes med lys, nye dæk, udseende osv.
Derudover er den vandtæt og har 4WD (dvs. trækker på alle 4 dæk) – det gør den HELT perfekt til den nye indenfor denne hobby. 5 stjerner herfra til denne fjernstyret bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *