Månedens VIP på fjernstyret.dk

Måske har du læst om Månedens VIP på vores sociale medier og spekuleret over hvad det går ud på. Så er du landet på det helt rette sted.

Find og vind med Fjernstyret.dk

I al sin enkelhed er Månedens VIP en fusion mellem at markedsføre et udvalgt produkt, bruge og fremvise vores lokalområde og en lidt anderledes form for konkurrence for vores kunder.

På sin vis kan det kaldes en skattejagt.

Månedens VIP er et produkt, som vi vælger at sætte ekstra spotlight på.
På en bestemt dag indenfor et bestemt tidsrum indenfor et bestemt geografisk område vil vi så i bedste paparazzistil fotografere den udvalgte VIP. Med i lommen har vi nogle unikke rabatkoder, som du kan bruge i webshoppen.

Din opgave er at finde os, gå hen og sige “hej, kan jeg trække en kode?”.
Eneste krav er at du skal være en af de tre første.

Derefter – med din accept – tages der billede af dig med gevinsten (koden må ikke være synlig) og VIP produktet. Dette vil blive offentliggjort på Facebook og Instagram. Om dit fulde navn skal fremgå, er op til dig.
Ønsker du ikke at blive fotograferet, er dette selvfølgelig ikke et krav, for at deltage.

Regler for Månedens VIP

 • Der vil altid være 3 kuverter/sedler at vælge i mellem.
 • Der vil KUN være 3 trækninger.
 • Varsling om lokation, tid og dag sker via vores Stories på Facebook og Instagram. Så vær sikker på at følge os på de platforme og sæt notifikationerne til, hvis du ikke vil gå glip af dem.
 • Photo shoot vil foregå mellem torsdag og søndag.
 • Månedens VIP opslag vil blive offentliggjort søndag eftermiddag (eller aften i tilfælde af fotografering søndag)
 • Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter.

OBS!!!
I tilfælde af at der er flere end 3 fremmødte fra start, anmoder vi om ærlighed. Er der tvivl, må der tyes til lodtrækning blandt de fremmødte.

Hvad kan du vinde?

Der er altid én hovedgevinst. Resten af koderne og fordelingen kan du se herunder.

Er det en måned hvor man kan vinde Månedens VIP, vil det udelukkende være den, der er mulig som hovedgevinst i alle månedens uger. Læs nærmere om den aktuelle uge i opslagene i vores Stories.

Gevinstfordeling
Hovedgevinsterne er markeret med fed skrift.

 • 5% rabat på en vare i webshoppen x 2
 • 10% rabat på en vare i webshoppen x 2
 • 200 kr. gavekort til webshoppen x 1
 • 300 kr. gavekort til webshoppen x 1
 • Gavekort på 500 kroner i webshoppen x 1 eller
 • Månedens VIP x 1
  (hvis VIP er for stor, vil der være rabatkode til 100% af produktets pris i webshop. Fragten er ikke inkluderet)

Hvornår skal du bruge din kode?

På din rabatkode er der en udløbsdato – den er dateret 3 måneder frem. Herefter kan koden ikke længere bruges.

Hvad med dine data?

Med din accept vil vi gerne tage billede af dig som vinder og have lov til at offentliggøre dette på Facebook og Instagram.
Billedet vil kun blive offentliggjort i ét opslag – og slettes umiddelbart efter offentliggørelse af opslaget på Facebook og Instagram.
Hvad der skal offentliggøres af information om dig på de sociale medier, bestemmer du selv. Det giver selvfølgelig mere personlighed at kunne præsentere dig ved navn, men det er ikke en nødvendighed.
Ligeledes skal det understreges at du er i din fulde ret til at frabede dig at få taget billede, hvilket selvfølgelig vil blive respekteret.

star wars droner hos fjernstyret.dk

Og så er der vist blot tilbage at sige: GOD JAGT 🙂

Disclaimer

Månedens VIP er et nyt event hos Fjernstyret.dk og som følge deraf kan der naturligvis opstå små såkaldte børnesygdomme.
Vi tager derfor forbehold for løbende ændringer og råder til en gang i mellem at tjekke op på denne side – ændringer vil også fremgå på vores sociale platforme.

Spørgsmål kan rettes til Elias på elias@fjernstyret.dk

Herunder vil være en redigeringshistorik, indeholdende tidspunkt for redigering, samt hvad der er redigeret.

Redigeringshistorik

DatoRedigeringsnoter
11-08-21Korrigering af præmier
Forenkling af regler
Almindelig tekstredigering

Hvordan bruger jeg bedst LiPo-batterier?

LiPo-batterier kan VIRKELIG levere masse af power og strøm til din fjernstyret bil, båd helikopter eller drone!
MEN, de kræver korrekt håndtering, så her en hurtig omgang retningslinjer til, hvordan man bedst muligt håndterer netop LiPo-batterierne.

ADVARLSE:
Ved fejlhåndtering af LiPo-batterier kan der i de værste tilfælde være fare for både brand samt eksplosion, læs venligst:

LiPo batteripakker må ikke efterlades forbundet i bil, båd, droner m.v. efter endt brug, Dvs. stikket skal kobles fra, uanset om der er en on/off knap.
Hvis dette ikke overholdes, kan det resultere i afladning (dvs. et fladt batteri), som man altid skal undgå ved LiPo-batterier, læs om afladning herunder.

LiPo batteripakker må ikke oplades uden opsyn!
Du skal være i nærheden, hvis der skulle gå noget galt.
Sørg også for at oplader og batteripakke ikke står i nærheden af brandbart materiale.

LiPo batterpakker må ikke efterlades tilkoblet i lader efter endt ladning.
Der er i så fald være høj risiko for afladning. (dvs. et fladt batteri), som man altid skal undgå ved LiPo-batterier, læs om afladning herunder.

Opbevaring af LiPo batteripakker:
Efter endt brug (dvs. når det ikke skal bruges længere) så skal batteriet bringes i ”Storage mode”, som findes som en funktion i de fleste ladere.
(De opbevares optimalt hvis volt pr. celle er imellem 3,8 til 3,9v, som ”Storage mode” sørger for).
Dette svarer til en opladning på ca. 75-80%.

Har din lader ikke “storage mode” og er blot en helt simpel “lad eller lad-ikke”-lader?
Fremgangsmetoden er simpel:
Efter endt brug af batteriet i din model skal du lade batteriet i ca. halvdelen af den tid, som det normalt skal bruge på at lade i.
Dvs. hvis det ca. tager 2 timer at lade, så skal du lade det lade i 1 time. Hvis det tager 4 timer, så skal du lade det lade i 2 timer osv.
Batteriet kan derefter typisk ligges hen uden at blive brugt i adskillige måneder.

Skal jeg jævnligt benytte et LiPo-batteri for at undgå afladning?
Du skal altid huske at benytte batteriet med jævne mellemrum – alt efter type, kan det ligge ubrugt i 2-3 måneder til 1-2 år.

Hvad er afladning ved et LiPo-batteri?:
Afladning er mere eller mindre betegnelse for et “fladt batteri”, dvs. at det er tomt for strøm.
Spændingen i et LiPo batteri må ikke komme under 3V. Såfremt dette sker, så bryder kemien i batterierne sammen, og det vil sandsynligvis ikke kunne benyttes igen eller lades på.

Har du en større model eller bil, så har du sikkert en indikation for hvornår dit batteri er ved at være fladt:
De fleste nyere fartregulatorer (ESCér) i modellerne (bil, båd m.v.) har Low Voltage Cut-off. Det betyder at de slukker ned, når spændingen/strømmen bliver for lavt – men kun såfremt det er slået til. Check om din ESC har LVC eller LiPo mode, og slå det til hvis du bruger LiPo-batterier.
Eller kan en ”LiPo-buzzer”, tilkobles batteriet, og du vil få besked så snart brug skal afbrydes.

LiPo batteripakker er forholdsvis følsomme, så hvis du kører galt med din bil bør du undersøge om batteripakken har taget skade. Hvis LiPo batteripakken buler ud / puster sig op, så skal du straks bortskaffe den. LiPo batterier kan afleveres på genbrugsstationer.

Oplad aldrig med mere end 1C! 1C svarer til batteripakkens kapacitet/brugstid, så hvis din batteripakke er på 2000 mAh, så må du ikke oplade højere end 2 ampere (A).
Et 5000mAh batteri må således ikke lades med mere end 5A osv. Der findes batteripakker som kan oplades hurtigere, men 1C vil dog give længst holdbarhed, og anbefales generelt.

Vi anbefaler kraftigt brugen af en LiPo-bag / LiPo-pose, når der lades LiPo-batterier – eller de opbevares.

Hvis du er i tvivl om brugen af dine LiPo-batteri, så kontakt butikken de er købt ved.

DJI Mini 2 – markedets bedste kameradrone er blevet endnu bedre

DJI Mavic Mini imponerede med dets rækkevidde og flotte HD billeder. Nu er efterfølgeren landet, og vi er ikke mindre imponeret. Snarere tværtimod. DJ Mini 2 som den nye model hedder ER markedets bedste kompakt drone.

HD er blevet til 4K. Den maksimale rækkevidde på 4 km er forøget til hele 10 km. Dronen der allerede var ret stabil i blæsevejr, kan nu klare endnu mere. Producenten lover stabile billeder med 29-38 km/t. Den test har vi ikke haft mulighed for at udsætte DJ Mini 2 for endnu, men vi fandt en anden brugertest på YouTube som er ret så vild.

Ligesom på den tidligere model vejer den nye DJI Mini 2 kun 249 gram. Den holder sig altså lige under grænsen for hvornår du skal registrere din drone. Dimensionerne er også de samme. Foldet sammen måler den kun 138×81×58 mm. Foldet ud og med propeller er størrelsen 245×289×56 mm. Der er altså stadigvæk, som navnet også antyder, tale om en forholdvis lille drone. Det skal man dog ikke lade sig snyde af. DJI Mini 2 er en yderst stabil drone med et udsædvanligt godt kamera.

Det gode HD kamera på DJI Mavic Mini er blevet udskiftet med 4K samt muligheden for JPEG+RAW format. Det sidste vil tiltale fotograferne der ønsker at redigere deres billeder efterfølgende.

Vi ønsker at understrege at selv om DJI Mini 2 er forholdvis stabil og let at flyve, så er det ikke en drone for børn. Denne drone anbefales til voksne. Vi anbefaler også at begyndere ikke med det samme kaster sig ud i hård flyvning. Som med alt andet, sørg for at læse brugsanvisningen og derefter bruge tid på at lære at flyve dronen først. Når du har styr på den i din egen baghave så kan du tage den med ud på landets åbne vidder.

Fly More Combo pakke

DJI Mini 2 kommer naturligvis også i combo udgave – kaldet Fly More. Hvis du vælger den får du mere for dine penge. Selve dronen er naturligvis den samme, men i denne pakke medfølger yderligere to batterier (altså 3 i alt), ladestation, opbevaringstaske samt en hel del tilbehør og reservedele.

Spar penge

Hvis du ikke behøver 4K video og RAW billeder, så læs videre. Vi anbefaler stadigvæk DJI Mavic Mini og nu fåes den til en endnu bedre pris. HD kameraet er stadigvæk virkelig godt på denne model – og for langt de fleste er det alt rigeligt at lade dronen flyve op til 4 kilometer væk.

I det øjeblik DJI Mini 2 blev sat til salg faldt prisen på den tidligere model DJI Mavic Mini. Den model er kun et år gammel og vi er ikke bleg for at sige, at det er markedets anden bedste drone – den overgåes kun af den nye model. Såfremt du ikke behøver 4K og RAW, så er det værd at overveje at spare lidt penge og købe sidste års DJI Mavic Mini drone.

Priser og links

DJI Mini 2 v. DJI Mavic Mini – Video test

På YouTube har vi fundet en video der sammenligner den nye DJI Mini 2 og DJI Mavic Mini:

Hvem køber droner og fjernstyrede biler?

Først og fremmest glem alt om stereotyperne. Piger leger ikke kun med dukker, og det er ikke kun børn og unge mennesker, der finder glæde i at køre rundt med en fjernstyret bil.

Fjernstyret’s butik på Østerågade i Aalborg ser vi folk i alle aldre. Der er de unge forældre, der tilfældigvis kigger ind fordi de små poder tiltrækkes af legetøjet i vinduet. Der er også bedsteforældrene, der gerne vil forkæle børnebørnene. Vi ser også en del unge mennesker i alderen 16-25 år, hvor fart er nøgleordet. De vil have en fjernstyret bil med en høj hastighed, og betaler gerne mere for en bil der lige kører lidt hurtigere. Fælles for dem alle er at vi både ser og drenge og piger med interesse for en fjernstyret bil.

Men fjernstyrede biler og droner er ikke forbeholdt den aldersgruppe der endnu ikke har etableret sig med villa, vovse og en ikke-fjernstyret-Volvo.

Vi ser også middelaldrende der gerne vil supplere med en ny drone – og vi har sågar set en ældre herre i 90’erne, der mente, at nu var det på tide han fik sin første fjernstyrede helikopter! Vi kunne ikke være mere enige.

Fjernstyret biler, droner osv. er for begge køn – og for alle aldre. Vi har fjernstyret biler til de mindste som skal have deres første, vi har de store kraftige biler med høj fart til de erfarne kørere, og vi har gode begynder droner som til både større børn og voksne.

DJI Mavic Mini

Så kom DJI med en super fed mini – rejse – kompakt – kameradrone m.v.! Dronen vejer 249 gram, og er dermed under de magiske 250 gram, som ellers normalt skiller når der skal erhverves dronetegn.
Derudover er Mavic Mini fyldt med et væld af funktioner og et super skarpt kamera – og en rækkevidde på op til 4km!
Se DJI MAVIC MINI HER til den laveste pris i Danmark:
https://fjernstyret.dk/fjernstyret-drone/dji-mavic-mini.html

Revo 3.3 spørgsmål om tilbehør – hvad mangler jeg udover bilen?

Thomas spørger ang. Traxxas Revo 3.3:
“Hej Fjernstyret, hvad mangler jeg hvis jeg køber Revo 3.3, er der inkluderet en dunk?”

Hej Thomas

Du kan se her hvad der er inkluderet:
https://fjernstyret.dk/fjernstyret-bil/revo-33-4wd-nitro-tqi-tsm-telemetry-53097-3.html
Du kan også her se hvad der er inkluderet på Traxxas.com´s detaljeside:
https://traxxas.com/products/models/nitro/revo33-tsm?t=details – her kan du også se en dunk hvis du scroller lidt ned på siden.

Derudover mangler du evt. en omformer: (som gør at den lader som medfølger sammen med bilen kan bruges i et alm. 220 volt stik – den passer i et bil-stik når den kommer)
https://fjernstyret.dk/traxxas-reservedele/traxxas-2976g-power-supply-traxxas.html

Og evt. brændstof:
https://fjernstyret.dk/nitro-braendstof-olier/nitro-braendstof-20-procent-2-liter-racing-fuel-sport.html el:
https://fjernstyret.dk/nitro-braendstof-olier/nitro-braendstof-20-procent-5-liter-racing-fuel-sport.html
20% er lidt nemmere at have med at gøre, men 25% kan også benyttes som findes på fjernstyret.dk under tilbehør

Med venlig hilsen / Best regards

Anders
www.fjernstyret.dk
2019.10.29

MAXX TRX89076-4 – vild fjernstyret offroad bil

Så er Traxxas MAXX landet med imponerende 96 km/t, TSM (den hjælper med at styre), ekstremt holdbar og smart opbygget body, som giver optimal styrke og nem vedligeholdelse!

Derudover er MAXX naturligvis vandtæt, fyldt med gadgets som funktioner via app, mulighed for udvidelser osv.

MAXX er udover imponerende specifikationer også en RC fjernstyret bil som gør det ret flot på design-side – tjek bilen ud HER

Traxxas Rustler 4×4 VXL er et sommerhit – hastighed på 100 km/t!

Rustler 4×4 VXL

Rustler 4×4 VXL med varenummer TRX67076-4 er både en helt ny fjernstyret bil fra Traxxas men også helt vanvittig hurtig! Udseendet er inspireret fra den altid populære Rustler og Bandt.
Men der er i stedet hentet inspiration til de helt igennem ekstreme køreegenskaber fra den nye Traxxas E-Revo 2.0.

Power til Traxxas Rustler 4×4 VXL leveres fra det populære meget kraftige Velineon Brushless system (produceret af Castle), som giver giver en topfart på op til over 65 km/t+ med et 2S LiPo (7,4v) og over 100 km/t på 3S (11,1V) (kræver ændret gearing) – så med 3s kræver det tungen lige i munden, og helst lidt erfaring. Dog kan man som altid med Traxxas også gå i modsatte retning, dvs. bilen kan skrues helt ned i hastighed, så alle kan være med.
Samtidig er det muligt også at køre på NiMh-batterier som f.eks. kan denne NiMh-kombopakke med lader og batteri benyttes til Rustler 4×4 VXL (KLIK HER FOR AT SE) og du har en fed hurtig bil, hvor også børn og nybegyndere kan have sjov med.

Når du giver fuld gas, så kan bilen helt letter med hele fronten, men wheelie-barén sørger for at Ruslter ikke ryger bagover!

Rustler 4×4 VXL er som alttid vandtæt, så du kan køre præcist som du nu har lyst til uanset forholdene – dvs. græs, jord, vand, sand og sne kan bare komme an! (læs dog manualen så du ikke gør noget galt).

Blandt nye features på Rustler 4×4 kan der nævnes et super smart karrosseri, som kan aftages vha. af et smart lukkemekanisme, dvs. du slipper for alle de små klips som altid forsvinder – og hvis du nu skulle vælte på taget, så slipper du nu for at hente den, da bilen selv kan vende sig igen – det er nogle smarte detaljer fra Traxxas!

Se videoanmeldelse af Rustler 4×4 VXL HER:

Traxxas TRX-4 Blazer Scale and Trail Crawler 4×4 – nu i DK

Så er Traxxas TRX-4 Blazer landet i Danmark og klar til salg.
TRX-4 er endnu en variant af den meget populære fjernstyret bil TRX-4 platform som er i “Scale & Crawler” genren – og nu med et ikonisk Amerikansk udseende som Blazer.

Udseendet taler for sig selv, der er virkelig kælet for alle detaljerne og finish er helt i top – en fjernstyret crawler som er meget efterspugt allerede nu.
Et sikkert hit.

Se mere information om pris og køb om TRX-4 Chevy Blazer K5 her
Se mere information om specifikationer m.v. om Traxxas TRX-4 Blazer Scale and Trail Crawler 4×4 HER hos Traxxas.com

TRX-4 Blazer
Flot fjernstyret RC TRX-4 Blazer crawler fra Traxxas

Bilen har næsten allerede inden launch opnået næsten ikonisk status pga. det flotte design af karrosseriet.

Til Chevy Blazer fra Traxxas findes naturligvis alle tænklige muligheder i forhold til opgraderinger og reservedele.

Reservedele til TRX82076-4 – Traxxas TRX-4 Chevy Blazer K5 kan findes på fjernstyret. Typisk skal der blot søges på det 4-cifrede reservedelsnummer i søgefeltet på Fjernstyret.

 

 

Billig fjernstyret bil til julegave?

Billig fjernstyret bil til julegave?

Spørgsmål: “Jeg søger en billig og god fjernstyret bil, hvad skal jeg vælge?”
Spørgsmål: “Min søn ønsker sig en fjernstyret bil, hvad skal jeg vælge?”

Billig fjernstyret bil som er god til et barn?

Hvis du søger en billig fjernstyret bil som er helt perfekt til de små, så vil vi hos Fjernstyret.dk anbefale THE King Cheetah, som er en perfekt fjernstyret bil til de små.
Hvorfor er den så god? Det er den, da den ikke kører alt for hurtig og er samtidig ret holdbar. Hastigheden hænger også sammen med holdbarheden -> Jo højere hastighed giver typisk flere skader.
Når vægten er lav, så vil man også opleve færre skader.

Fjernstyret lille Monster fjernstyret bil

En alternativ billig lille fjernstyret bil er den  lidt mindre Monster Jam serien af fjernstyrede biler – den er så perfekt i størrelsen, at den passer i en voksenhånd, dvs. der sker f.eks. ikke uheld med ødelagte vaser, blomster, borde, lamper eller lignende 🙂
Den fjernstyret bil til børn findes her
Fjernstyret.dk har solgt en del af disse fjernstyrede biler til primært forældre da de er billige gaver.

Fjernstyret Lamborghini

Skal det være en super fed bil som en fjernstyret Lamborghini (fjernstyret supercar), som børnene også kan styre? Den koster lidt mere, men udseendet er bestemt pengene værd mener vi – derudover er det også en fysisk stor fjernstyret bil! Find Lamborghini Aventador LP 700-4 her