Daglig afsendelse frem til kl. 15:00
Beechcraft 1030mm PNP hvid Forstør

Beechcraft 1030mm PNP hvid

FMS055

Ny

FMS Beechcraft 1030mm PNP Hvid

Flere detaljer

Type Lettere øvet

På højden af ​​den store depression gik flychefen Walter H. Beech og flydesigneren T. A. "Ted" Wells sammen for at samarbejde om et projekt, som mange anså for dumdristig; en stor, kraftfuld og hurtig biplan bygget specielt til virksomhedslederen.

Staggerwing Model 17, populært kendt som "Staggerwing" blev første gang fløjet den 4. november 1932, og satte standarden for private passagerfly i mange år fremover.

Det blev i sin tid anset for at være det førende executive fly, der flyver, ligesom Gulfstream executive jetfly betragtes i nutidige tider.

FMS er glade for at bringe denne spændende Staggerwing, der helt sikkert vil være et lige så stort hit som dens fuldskala inspiration.

De fleste af dens skalafunktioner, såsom det detaljerede cockpit, klare vinduer og autentisk maling, er allerede installeret eller anvendt. Bedst af alt, alle servoer til kontroloverfladerne inklusive klapperne og tilbagetrækningerne er allerede installeret, hvilket gør din montering omtrent så enkel, som den bliver for en ARF med denne detaljeringsgrad.

Tilføj dit radiosystem og batteri, og du er klar til at flyve et meget stabilt fly. Super godt køb til prisen.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Beechcraft 1030mm PNP hvid

Beechcraft 1030mm PNP hvid

FMS Beechcraft 1030mm PNP Hvid

Skriv en anmeldelse