Julen 2018, fortrydelsesretten:

Ordrer fra d. 1. november og frem til d. 31.12, kan byttes frem til og med d. 31.01.

Information om Fjernstyret.dk

Fjernstyret.dk
Amalienborgvej 57
9400 Nørresundby
CVR: 28208510
Tlf.: +45, 46928697
Mail: info@fjernstyret.dk

Ă…bningstider klik HER

Forretningsbetingelser klik HER

Information om afhentning klik HER

Information om reklamationer og refundering - klik HER

Om os

"Sjov, glæde, lærende og udviklende"

Fjernstyret.dk blev etableret i 2005. Her som webshop syd for Aalborg med egen import fra Kina. Webhandlen steg og kravet til bedre beliggenhed og lager gjorde det nødvendigt at flytte til Aalborg.

I 2010 åbnede Fjernstyret.dk en fysisk butik på Vesterbro i Aalborg, som grundet stor success allerede efter få måneder viste sig at være for lille. I sommeren 2012 blev der etableret et stort lager i Nørresundby, som kunne understøtte den fortsatte udvikling på webshoppen. Efterfølgende blev den fysiske butik lukket pga. pladsmangel - vi leder forsat efter et passende lokale, så vi kan genåbne butikken - og hilse vores dejlige kunder velkommen igen!

Indtil da kan vi træffes på telefonen, e-mail og på adressen i Nørresundby. Kontakt os HER


Hos Fjernstyret.dk har vi følgende fokus:

  • De nyeste produkter
  • Billigeste priser (vi er fra Nordjylland!)
  • Høj service med eget værksted

DR Ramasjang

Fjernstyret.dk i DR Ramasjang

Fjernstyret.dk har deltaget i et stort antal messer, shows og events. Største respons fra publikum var dog fra en deltagelse i DR Ramasjang - hvor der blev fremvist biler og helikoptere.

Billede fra lageret

Fjernstyret.dk - lager

Fra lageret i Nørresundby pakker vi dagligt ordrer. Normaltvis afsendes disse indenfor 1-2 hverdage. Vi sender primært til Danmark, men der leveres også til Norge og Sverige såvel som Grønland og Færøerne

Udtalelser:

“...Købte en Traxxas mini summit til min søn derinde, og har bestemt ikke fortrudt købet. Fik en rigtig god rådgivning af en som faktisk har forstand på produkterne han sælger, og vil ikke bare sælge det dyreste...”

Michael

“...Har bestilt en masse dele til min Savage 3.5, og var i tvivl om nogle af dem var de rigtige. Det klarede Anders, og sendte mail tilbage med de rigtige nr. plus priser, og så kørte det bare....”

Ole N. Schmidt