Daglig afsendelse frem til kl. 15:00
Ugears Steampunk Clock - saml selv det bevægelige ur Forstør

Ugears Steampunk Clock - saml selv det bevægelige ur

71,20 kr

UG70093

Ny

Ugears Steampunk Clock

Flere detaljer

UGEARS Steampunk Clock

Geniale og kreative byggesæt i lækkert design samt kvalitet.
Ugears har vundet et væld af konkurrencer samt priser for deres udførelige og gennemtænkte.
Spændende, sjove og lærerige!

Byggesættene er lavet af balsatræ og samles uden brug af lim eller skruer - og alt er inkluderet i en æske. Der er masser af sjov og hygge i at bygge en model fra bunden.

De fleste af modellerne er mekaniske, med dette menes, at du typisk vha. elastikker får modellerne til at bevæge sig, det er virkelig smart og imponerende i dette prisleje!

Vælg mellem mange flotte modeller i forskellige sværhedsgrader.

Typisk er de små og billigere sæt virkelig nemme, og her kan alle være med.
Derimod er de større modeller mere påtænkt til voksne - eller en modtager med stor tålmodighed, men resultatet er tilsvarende givende :)

Pistolen er kun for voksne - den skyder med elastikker og anbefales ikke til børn.
Et cool bevægeligt træsæt af et ur!

Selve essensen af ​​Steampunk, 3D-puslespillet "Steampunk Clock" fra Ugears er her for at minde dig om den sande ånd i denne unikke stil, der kombinerer kunst, videnskab og fantastisk mekanik.

Denne model er en miniature-imitation af et ur med en delikat udskåret krop og en smart mekanisme, der sætter gearene i gang og får urets visere til at bevæge sig. Smukke blonde-lignende ornamenter af Steampunk Clock omfatter blomstermotiver, solen, stjerner og månen.

Smuk gearing af modellen inkluderer en original 90-graders vinkelkobling, du kan observere, når mekanismen virker. Sammen med en smart gearforbindelse implementerede Ugears ingeniører en anden interessant funktion: de usynkroniserede urvisere, der sidder på samme aksel. Hver af dem bevæger sig i sit eget tempo.

Steampunk Clock er let at samle, hvilket gør det til en perfekt model at starte med, hvis du er ny i den fascinerende verden af ​​Ugears. Alligevel, hvis du har været hos os i nogen tid, vil du helt sikkert have dette enestående puslespil til din samling.

Modellen er lavet af naturlige miljøvenlige materialer og har en behagelig træduft. Alt hvad du behøver for at samle dit Steampunk Clock kommer i æsken, ingen lim eller ekstra værktøj er påkrævet.

Hvis du vil vække nogens nysgerrighed og introducere dem til mekanikkens fascinerende verden, er der ingen bedre måde at gøre det på end at invitere dem til at samle det fascinerende Steampunk Clock fra Ugears.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Ugears Steampunk Clock - saml selv det bevægelige ur

Ugears Steampunk Clock - saml selv det bevægelige ur

Ugears Steampunk Clock

Skriv en anmeldelse