Daglig afsendelse frem til 15.00 - modtagelse næste dag

Traxxas Rustler stadium Truck m. batteri og lader

1 296,00 kr

-300,00 kr

1 596,00 kr

Ny

Skal din fjernstyret bil være unik og hurtig? Rustler klarer den opgave til topkarakter - med et lavt tyngdepunkt, høje hastigheder og store dæk er der dømt aktion!

Flere detaljer

Variant samt tilvalg:

Array ( [3] => Array ( [group_name] => Farve [name] => Farve [group_type] => select [default] => 14 [attributes] => Array ( [13] => Orange [14] => Blå [15] => Grøn [82] => Red-X ) [attributes_quantity] => Array ( [13] => 4 [14] => 1 [15] => 0 [82] => 3 ) ) ) 1

Køretøjstype Bil
Sværhedsgrad Begynder, Øvet
Vandtæt? Vandtæt
Motor Elektrisk
Brugssted Udendørs vej, Udendørs offroad

Traxxas Rustler Stadium Truck

Nyt: 2019 design

Super pris på én af de bedste fjernstyrede biler på markedet - Traxxas Rustler er både en god "første bil" så vel som en god mere avanceret fjernstyret bil.

Traxxas Rustler Stadium Truck er en meget hurtig vandtæt statium-truck (dvs. den ligger i mellem en off-road bil og on-road bil) - det giver den et ekstremt velplaceret tyngdepunkt, så alle forhindringer og hop klares uden problemer - den kan styres i luften!

Traxxas Rustler er en baghjulstrukket fjernstyret bil, som kan lave de helt vilde ”burners” i jord, sand m.v.!
Terræn og andre udfordringer klares præcis som vand = ingen problem, bilen er vandtæt!

Bilen leveres RTR, dvs. den er samlet og fjernbetjening samt alt elektronik medfølger. Derudover medfølger der også batteri samt lader, så det eneste du mangler, er AA-batterier, som du kan findes HER.

OBS: Laderen som der medfølger kan kun benyttes i et cigaret-stik i en bil. Hvis den skal benyttes til 220V-stikkontakter, så skal følgende benyttes: Traxxas 220V adapter - se mere: klik HER

Model: 37054-1, TRX37054-1, TXX37054-1

Medfølger med TRX37054-1

  • Batteri: Traxxas Power Cell 3000 mAh, 8.4V, NiMH Batteri m. ID-stik
  • Lader: Traxxas 4-amp DC Peak Detecting Fast Charger (OBS se længere oppe ang. evt. adapter)

Hjemmeside til Traxxas Rustler 37054-1 klik HER

Video af Traxxas Rustler Stadium Truck:

Anmeldelser

Bedømmelse 
2019-12-24

stadium truck

Jeg har købt såden en stadium truck for godt et år siden og jeg er helt vild med den. Jeg har lagt så mange timer i den og jeg elsker den og jeg har opgraderet til et lipo 3000 mah 11,1 volt og det er nok for vildt til den hvis man ikke har nogen ordenlige hjulsom der tager fat men jeg er helt vild med den. jeg anbefaler den hvis man er nybegynder fordi den er ikke for vild men der er stadig massere af fart og man kan styre den. Jeg vil personligt anbefalde den:)

  • 1 ud af 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Skriv din anbefaling !

Skriv en anmeldelse

Traxxas Rustler stadium Truck m. batteri og lader

Traxxas Rustler stadium Truck m. batteri og lader

Skal din fjernstyret bil være unik og hurtig? Rustler klarer den opgave til topkarakter - med et lavt tyngdepunkt, høje hastigheder og store dæk er der dømt aktion!

Skriv en anmeldelse

Tilbehør