Vi har returret frem til 1. feb 2024 - du kan roligt købe julegaven allerede nu Se tilbud HER

DEMO - Dromida Ominus Vista UAV drone - EKSTREM HÅRDFØR

576,00 kr

DIDE03_DEMO3

Ny

OBS: DEMO MODEL

Ominus har fået flere muskler – Vista modellen giver dig bedre kontrol, mere fart og længere flyvetid! Stadig med uovertruffen holdbarhed, indbygget LED-lys og flere Flight Modes, så alle kan være med. Leveres Ready-To-Fly!

Flere detaljer

Sværhedsgrad Øvet, Begynder
Motor Brushless, Elektrisk
Brugssted Indendørs, Udendørs (vind)
Kamera Uden kamera
Størrelse Mellem

Dromida Ominus Vista UAV Quadcopter - Hårdfør drone

OBS: DEMO Model, har været brugt til udstilling i butik!

Super tilbud som Fjernstyret.dk særskilt har fået hjem direkte. Markedspriser helt op til 1599 DKK! Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Her en ekstremt holdbar drone hvor både kvalitet og færdigheder i luften er helt i top - det bliver IKKE bedre i denne prisklasse.
Så hvis du søger en drone til dig selv, eller som gave eller julegave til kæresten eller dig selv, så er Dromida Ominus Vista UAV dronen her et sikkert HIT!

Ominus Vista er alt hvad den originale Ominus er... og lidt til! Dromida har videreudviklet på quadcopteren, og Ominus Vista har fået opgraderet propellerne, fået flere kræfter og et kraftigt batteri. Det betyder at dronen er mere stabil i luften og har nemmere ved at klare flips og loops – og samtidig har længere flyvetid!

Quadcopteren har 4 motorer, 3 gyroer og 3 accelerometre til at sørge for en stabil flyvning. Den medfølgende fjernbetjening kan sættes op til 4 forskellige Flight Modes, så du selv bestemmer hvor udfordrende styringen skal være. Samtidig har fjernbetjeningen noget, vi her på Fjernstyret.dk klart synes er en fed feature: en knap, der får dronen til at lave et flip og vende tilbage til at svæve stabilt!

Holdbarheden er ekseptionel god, og det smarte rotorsystem gør, at de andre propeller fortsætter hvis en propel møder en forhindring. Det betyder længere holdbarhed, mindre arbejde med at skifte propeller og mere flyvning! Skulle du støde ind i noget, der alligevel er for stor en udfordring, medfølger der et ekstra sæt propeller, så du hurtigt kan komme i gang igen.
Det er samtidig muligt at erhverve nye ekstra propeller, så man altid kan være flyvende!

Dronen kan flyves både indendørs og udendørs – og takket være det indbyggede LED-lys, kan du også flyve efter solen er gået ned! Skal du lave stunts, flips og loops kræver det lidt plads, og Fjernstyret.dk anbefaler derfor at gøre det udendørs.

Ominus Vista er Ready-to-fly, og alt medfølger i pakken. Dermed er du lynhurtigt klar til at flyve din første tur! Dronens batteri oplades via en USB-oplader eller en USB-port i en computer. Fjernbetjeningen bruger 4 stk. AAA-batterier, som også medfølger.

Udvalgte specifikationer:

  • Vægt: 122 gram
  • Diagonal mål: 251 mm
  • Batteri: 3,7V 850mAh LiPo med USB-oplader
  • Flyvetid: op til 12 minutter
  • Fjernbetjening: 2,4 GHz, bruger 4 stk. AAA-batterier
  • Rækkevidde: ca. 100 meter
  • Farve / Modelnummer: DIDE03BB (Blå), DIDE03WW (Hvid)

Du mangler:

Video af Dromida Ominus Vista UAV Quadcopter:

Link til producentens hjemmeside:

Dromida Ominus Vista UAV Quadcopter blå - fjernstyret quadcopter modelnummer DIDE03

Her en masse gode tips til justering, kalibrering og flyvning af Dromida Vista UAV - klik på videoer.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

DEMO - Dromida Ominus Vista UAV drone - EKSTREM HÅRDFØR

DEMO - Dromida Ominus Vista UAV drone - EKSTREM HÅRDFØR

OBS: DEMO MODEL

Ominus har fået flere muskler – Vista modellen giver dig bedre kontrol, mere fart og længere flyvetid! Stadig med uovertruffen holdbarhed, indbygget LED-lys og flere Flight Modes, så alle kan være med. Leveres Ready-To-Fly!

Skriv en anmeldelse

Tilbehør