Daglig afsendelse frem til kl. 15:00

BMW X6 Police 1:24

143,20 kr

r.24655

Ny

Revell BMW X6 Police 1:24 Scala

Flere detaljer

Revell BMW X6 Police 1/24 Scala

Dyk ned i den spændende verden af biljagter med det licenserede BMW X6 Police i skala 1:24! Denne imponerende model er trofast gengivet fra originalen og lover timevis af køresjov for både politi- og bilentusiaster. Med sin højkvalitets 2-kanals 27 MHz fjernbetjening, kraftige elmotor og forhjul med affjedring er BMW X6 Police perfekt rustet til spændende menneskejagter.

Med en længde på 200 mm, en bredde på 80 mm og en højde på 85 mm viser BMW X6 Police sine imponerende proportioner og skærer en fin figur på enhver overflade. Uanset om du vælger en actionfyldt udendørs jagt eller en spændende indendørs mission, vil denne BMW X6 Police ikke svigte dig.

BMW X6 Police er perfekt til unge eventyrere fra 8 år og opefter, som brænder for politiarbejde og spændende biljagter. Modellen giver både begyndere og avancerede RC-chauffører mulighed for at forbedre deres færdigheder og nyde den ultimative politioplevelse. Uanset om det er indendørs eller udendørs, tilbyder denne BMW X6 Police spændende action og timevis af sjov.

Vær en helt i gaderne, og fang de onde med BMW X6 Police i skalaen 1:24. Nyd realistiske politijagter, oprethold lov og orden og oplev spændende eventyr med dette imponerende fjernstyrede køretøj. Bestil nu og lad det sjove begynde!

Specifikationer:

  • Officielt licenseret 1:24-replika af BMW X6
  • Realistisk design og meget detaljerede dele for en autentisk køreoplevelse
  • 2-kanals 27 MHz fjernbetjening til præcis og nem styring
  • Affjedrede forhjul for en jævn kørsel på en række forskellige overflader
  • Bruger 5 x AA Batterier. (2 til Fjenkontrol, 3 til Bilen) (Medfølger Ikke)

Medfølger:

  • Revell BMW X6 Police 1/24 Scala
  • Fjernkontrol
  • Manual på D, GB, F, NL, E, I.

Video

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

BMW X6 Police 1:24

BMW X6 Police 1:24

Revell BMW X6 Police 1:24 Scala

Skriv en anmeldelse

Tilbehør